Trening poslovne komunikacije i javnog nastupa

Prijave traju do 20. marta u 23:59.

Miona Cvetković
09/03/2022

Startit centar Beograd, u okviru evropskog projekta EIT Food, organizuje višednevni trening poslovne komunikacije i javnog nastupa za studente.

Trening obuhvata dva dana edukacije i praktičnih radionica uz vođstvo stručnjaka iz oblasti poslovne komunikacije i javnog nastupa. Učesnici će steći znanja o vrstama i značaju poslovne komunikacije, veštinama pisane i usmene komunikacije, kao i komunikacije sa klijentima i saradnicima. Trening javnog nastupa omogućiće učesnicima da savladaju najčešće prepreke poput upravljanja tremom i emocijama, kao i da unaprede prezentacione tehnike i veštine. Završni dan programa pruža priliku učesnicima da primene stečeno znanje kroz tematske zadatke i da dobiju povratne informacije i smernice za dalji rad od strane mentora. Trening je intenzivan i podrazumeva višečasovne radionice i predavanja, uz dovoljno vremena između njih za pripremu zadataka i prezentacija. Program ima za cilj povećanje šansi mladih za uspeh u profesionalnom angažovanju nakon studija kroz osnaživanje ličnih kapaciteta i učenje kompetitivnih veština.

Kome je ovaj trening namenjen/ko može da se prijavi?

Program je otvoren za studente poljoprivrednog i srodnih fakulteta, poput agronomije, biohemije, tehnologije i drugih. Poziv je otvoren i za stručnjake, istraživače, preduzetnike ili entuzijaste u oblasti proizvodnje hrane i poljoprivrede, nezavisno od njihovog obrazovanja. 

Program će se odvijati tokom poslednje nedelje marta do prve nedelje aprila (od 25. marta do 1. aprila sa radionicama koje će se realizovati tokom vikenda), a detaljna agenda događaja biće dostavljena prijavljenim učesnicima.

Prijave

Prijave su otvorene do 20. marta u 23:59 časova na ovom linku.

Učešće je besplatno, a broj mesta je ograničen.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati na: [email protected]

Miona Cvetković

Objavio/la članak.

sreda, 9. Mart, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije