Trendovi, noviteti i rešenja problema testera glavne teme ovogodišnje SEETEST konferencije

Tanja Marin - 19. Jun, 2019.

SEETEST, konferencija posvećena testiranju softvera, će biti održana 25. i 26. septembra, a ove godine grad domaćin je Bukurešt. Ovaj događaj ima za cilj da popularizuje ovu oblast i njen značaj.

SEETEST, sada već tradicionalno, privlači i dovodi značajna svetska i lokalna imena iz sveta testinga. Teme će i ove godine biti u skladu sa trendovima i novitetima u testiranju softvera i uključuju real-life slučajeve i rešenja problema sa kojima se testeri, menadžeri i inženjeri često susreću. SEETEST, pored veterana industrije, podržava i omogućava novim i perspektivnim testerima da podele svoja iskustva i znanje.

Na konferenciji SEETEST 2019 tutorijali i prezentacije će se paralelno održavati u četiri sale, što će rezultovati većem izboru tema i širem sprektru predavanja. Učesnici će moći da slušaju predavanja značajnih ljudi iz ove indutrije poput Pola Džerarda, Vipula Kočera, Jana Japa Kanegetera, Olivijera Denoa, Endija Redvuda, Alona Lineckog, Mihaela Piletena i Pabla Garsije Munjosa.

Drugi dana konferencije ispuniće 20 najzanimljivijih i najinspirativnijih govora koje je, od 85 apliciranih radova iz čak 20 zemalja, pažljivo odabrao programski odbor SEETEST-a.

Više detalja o programu konferencije, kao i kompletna lista do sada potvršenih predavača, dostupno je na sajtu konferencije.

Ulaznice

SEETEST konferencija će biti održana 25. i 26. septembra u Bukureštu. Early Bird ulaznice su u prodaju do 15. jula, a svi zainteresovani ih mogu kupiti na ovom linku.