Travel blogovi: pisanje i zarada — meetup u Startit Centru Novi Sad

Meetup će biti održan u sredu, 5. februara od 18 časova.
U sredu, 5. februara u 18 časova će biti održano predavanje Miloša Petrovića sa temom „Travel blogovanje: pisanje i zarada”.

Na ovom predavanju će moći da se čuje kako istražiti aktivno tržište travel blogova i naći svoje mesto u toj niši. Prisutni će biti u prilici da dobiju osnovne tehničke smernice i znanja iz oblasti optimizacije za pretraživače, kao osnove dobrog bloga, uz upoznavanje sa alatima koji će im olakšati pisanje. Zarada putem blogova zauzeće posebno mesto, a na meetup-u će se predavač dotaći i teme društvenih mreža i influensera.

Predavač

Miloš Petrović je bloger i veb-preduzetnik sa više od 10 godina iskustva na polju internet marketinga. Pokrenuo je više blogova, a najaktivniji je na pisanju bloga Putuj.rs. Kao travel bloger obišao je Sibir, Madeiru, Abu Dabi, Singapur, Tajland i o tim destinacijama pisao. Miloš je i vlasnik startapa Wellness-spa.rs, gde aktivno radi na promocijji wellness i spa turizma u Srbiji.

Prijava

U sredu, 5. februara od 18 časova biće održan meetup „Travel blogovi: pisanje i zarada” u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno ali je prijava neophodna putem ovog linka.
Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu