Travel blogovi: pisanje i zarada — meetup u Startit Centru Novi Sad

Meetup će biti održan u sredu, 5. februara od 18 časova.
U sredu, 5. februara u 18 časova će biti održano predavanje Miloša Petrovića sa temom „Travel blogovanje: pisanje i zarada”.

Na ovom predavanju će moći da se čuje kako istražiti aktivno tržište travel blogova i naći svoje mesto u toj niši. Prisutni će biti u prilici da dobiju osnovne tehničke smernice i znanja iz oblasti optimizacije za pretraživače, kao osnove dobrog bloga, uz upoznavanje sa alatima koji će im olakšati pisanje. Zarada putem blogova zauzeće posebno mesto, a na meetup-u će se predavač dotaći i teme društvenih mreža i influensera.

Predavač

Miloš Petrović je bloger i veb-preduzetnik sa više od 10 godina iskustva na polju internet marketinga. Pokrenuo je više blogova, a najaktivniji je na pisanju bloga Putuj.rs. Kao travel bloger obišao je Sibir, Madeiru, Abu Dabi, Singapur, Tajland i o tim destinacijama pisao. Miloš je i vlasnik startapa Wellness-spa.rs, gde aktivno radi na promocijji wellness i spa turizma u Srbiji.

Prijava

U sredu, 5. februara od 18 časova biće održan meetup „Travel blogovi: pisanje i zarada” u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno ali je prijava neophodna putem ovog linka.
Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Jelena Voćkić

Unesite termine za pretragu