Transformacija funkcija u klase i pull request reviews u fokusu 21. okupljanja beogradske Python zajednice

Meetup će biti održan 25. januara u 18 časova.

Tanja Marin - 21. Januar, 2019.

U petak, 25. januara, u 18 časova u beogradskom Playgroundu će biti održan 21. po redu meetup beogradske Python zajednice. Gosti ovog okupaljnja i glavni predavači će biti zaposleni u bugarskoj kompaniji HackSoft, Radoslav Georgiev i Martin Angelov.

Radoslav Georgiev, CEO HackSofta, će na ovom meetupu održati predavanje ne temu ‚‚Pragmatični pull request reviews” sa ciljem da posetiocima prenese iskustva i znanja do kojih je on dolazio obavljajući ovu radnju. On će govoriti i o tipovima pull requestova i kako obraditi proces pregleda za svaki od njih.

Sa druge strane, Martin Angelov će govoriti o transformaciji funkcija u klase kroz demonstraciju koda uživo sa akcentom na razloge zbog čega su u njegovoj kompaniji to radili i na koji način se vrši sama transformacija. Prikaz će početi na primeru Celery-a i nastaviti sa prikazom kako su upotrebili transformaciju za specifične slučajeve.

Na samom kraju će biti održani Lightning talks, kratka petominutna izlaganja na specifične teme koje se tiču Pythona. Svi zainteresovani da govore na temu po svom izboru mogu se prijaviti ovde.

Prijava

Python meetup #21 će biti održan u petak, 25. januara, u 18 časova u ICT Hubu Playground. Ulaz na događaj je besplatan, a svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti na ovom linku.