TikTok kultura i kako brendovi mogu da je iskoriste? — webinar

Webinar će se održati u ponedeljak, 27. decembra od 16 časova.

Ana Trifković
21/12/2021

U ponedeljak, 27. decembra, od 16 časova, održaće se besplatni webinar na temu društvene mreže TikTok i korišćenju iste u marketinške svrhe.

Teme koje će učesnici imati prilike da čuju vezane su za osnove korišćenja TikTok društvene mreže, njene rasprostranjenosti, kao i potencijala koje ova društvena mreža može imati u isticanju vašeg brenda. 

Kome je webinar namenjen?

Događaj je namenjen svima koji žele da se upoznaju sa društvenom mrežom TikTok, kao i da nauče kako da je iskoriste u promociji svog brenda. Namenjen je svima koji žele da čuju savete kako startovati TikTok iz ugla biznisa i kako TikTok kultura utiče na sadržaj koji se stvara na toj društvenoj mreži, a posledično i na rezultate koje brendovi mogu da postignu.

Predavač:

Webinar će održati Sara Milošević, Social Media Specialist u kompaniji Nordeus. Ona je odlučila da svoje znanje i iskustvo u marketingu podeli sa ostatkom sveta, i stoga je nedavno otvorila Tik Tok profil (sara_milosevic) gde plasira kreativne i korisne trikove, osvrće se na svetske trendove, kampanje i u svakom smislu približava pojam marketinga.

Kako se prijaviti?

Webinar će se održati u ponedeljak, 27. decembra od 16 časova, onlajn.

Učešće na ovom webinaru je besplatno, a prijave se vrše popunjavanjem ovog formulara.

Ukoliko imate bilo kakvo dodatno pitanje, možete nas kontaktirati na [email protected]

Ana Trifković

Objavio/la članak.

utorak, 21. Decembar, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije