Testiraj svoje poljoprivredno rešenje kroz program Test Farms

Startapi mogu podneti prijavu do 30. aprila.

milicamilojkov
13/04/2021

Treba vam pomoć pri testiranju vašeg agritech rešenja? EIT Food, vodeći Evropski institut za inovacije u hrani, poziva sve poljoprivredne startape da se prijave za program Test Farms i potvrde svoj proizvod na poljoprivrednom zemljištu.

Program Test Farms osmišljen je da pomogne inovativnim agritech idejama da potvrde i testiraju svoja poljoprivredna rešenja sa poljoprivrednicima ili poljoprivrednim zemljištima i pašnjacima kako bi izveli pilot projekat. A posle i da predstave svoje poslovanje kupcima i investitorima i time podrže tehnološku transformaciju u evropskoj poljoprivredi.

Faze programa:

Učešće na programu Test Farms biće dostupni pod određenim uslovima.

Kome je program namenjen?

Program je namenjen svim registrovanim i ne registrovanim poljoprivrednim startapima koji su deo Regionalnog sistema inovacija (RIS).

Prijava

Zainteresovani startapi se mogu prijaviti na program gde mogu da rade sa poljoprivrednicima i testiraju svoj pilot projekat.

Rok za prijavu je 30. april putem linka.

Za sva dodatna pitanja o samom programu i prijavama, možete nas kontaktirati na [email protected]. Toplo savetujemo sve zainteresovane timove da nam se prethodno jave kako bismo im pomogli oko apliciranja.

milicamilojkov

Objavio/la članak.

utorak, 13. April, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije