Test tehnologije i razvoj QA inženjera u korporativnom okruženju — QA Serbia Meetup #8 u beogradskom Startit Centru

QA Meetup će biti održan u četvrtak, 18. oktobra u 18 časova.

Marija Crnogorac - 11. Oktobar, 2018.

U beogradskom Startit Centru u četvrtak, 18. oktobra, u 18 časova će biti održano osmo okupljanje domaće QA zajednice.

Teme kojima će biti posvećen predstojeći QA meetup jesu upoznavanje sa profilom QA inženjera u kompanijama, kakav je karijerni razvoj i koje tehnologije najčešće koristi. Pored toga, biće reči o odnosu sa korisnicima, a na kraju i o upotrebi veštačke inteligencije.

Događaj otvara Endru Gutilson, tim lider iz Grid Dynamicsa, koji će govoriti o test tehnologijama i razvoju jednog QA inženjera. Lilia Urmazova koja takođe radi na poziciji tim lidera, govoriće o zahtevima koje korisnici postavljaju i kako se sa njima nositi. Završno predavanje održaće Nenad Cvetković Senior QA inženjer. On će pričati o upotrebi veštačke inteligencije u automatizaciji testova. Moderator događaja je Milica Bajčetić.  

Kako bi ohrabrili publiku da postavlja pitanja, organizatori su pripremili i poklone za najinteresantnija pitanja. Posle predavanja i pitanja publike, sledi neformalni deo događaja i druženje učesnika.

Prijava

Događaj se održava u Startit Centru Beograd (Savska 5), 18. oktobra od 18 časova. Učešće na događaju je besplatno, a prijave se vrše putem sledeće stranice.