Test tehnologije i razvoj QA inženjera u korporativnom okruženju — QA Serbia Meetup #8 u beogradskom Startit Centru

QA Meetup će biti održan u četvrtak, 18. oktobra u 18 časova.

U beogradskom Startit Centru u četvrtak, 18. oktobra, u 18 časova će biti održano osmo okupljanje domaće QA zajednice.

Teme kojima će biti posvećen predstojeći QA meetup jesu upoznavanje sa profilom QA inženjera u kompanijama, kakav je karijerni razvoj i koje tehnologije najčešće koristi. Pored toga, biće reči o odnosu sa korisnicima, a na kraju i o upotrebi veštačke inteligencije.

Događaj otvara Endru Gutilson, tim lider iz Grid Dynamicsa, koji će govoriti o test tehnologijama i razvoju jednog QA inženjera. Lilia Urmazova koja takođe radi na poziciji tim lidera, govoriće o zahtevima koje korisnici postavljaju i kako se sa njima nositi. Završno predavanje održaće Nenad Cvetković Senior QA inženjer. On će pričati o upotrebi veštačke inteligencije u automatizaciji testova. Moderator događaja je Milica Bajčetić.  

Kako bi ohrabrili publiku da postavlja pitanja, organizatori su pripremili i poklone za najinteresantnija pitanja. Posle predavanja i pitanja publike, sledi neformalni deo događaja i druženje učesnika.

Prijava

Događaj se održava u Startit Centru Beograd (Savska 5), 18. oktobra od 18 časova. Učešće na događaju je besplatno, a prijave se vrše putem sledeće stranice.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marija Crnogorac

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu