Na pomolu je još jedan Tesla Nation R&D događaj koji je posvećen promociji uspešnih partnerstava preduzetnika i profesionalaca iz Srbije i razvijenih tržišta. Na ovim događajima, koje organizuje Tesla Nation uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, biće predstavljena već uspešna partnerstva, gde će predavači govoriti o svojim iskustvima i prezentovati prave studije slučaja iz prakse, čime će se povećati razmena znanja i motivacija za stvaranje novih dugotrajnih partnerstava.

Tema četvrtog po redu Tesla Nation R&D događaja biće razvijanje kompleksnih digitalnih proizvoda u okviru globalne korporacije. Niko Neugebauer i Zoran Rilak, senior produkt menadžeri iz Majkrosoftovog razvojnog centra u Beogradu, održaće predavanje na temu razvoja proizvoda koje koriste stotine hiljada ljudi širom sveta, iz ugla produkt menadžera. Niko i Zoran rade u Azure Data timu i pričaće o tome na koji način njihov tim radi na ovom proizvodu, sa kojim su se preprekama do sada susretali i kako su ih rešavali, i koje lekcije mogu podeliti sa drugim timovima inženjera i produkt menadžera koji razvijaju tehnološke proizvode u Srbiji.

Predavanje će trajati oko 30 minuta, a nakon toga će gledaoci imati prilike da postave pitanja.

Kome je namenjeno predavanje

Predavanje je namenjeno IT profesionalcima i programerima, kao i svima koje zanima tehnologija, programiranje i razvoj digitalnih proizvoda. 

Prijave

Tesla Nation R&D predavanje će biti održano onlajn 21. juna u 18 časova. Svi zainteresovani se za predavanje mogu prijaviti putem ove forme.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.