Tesla Nation biznis događaj: „Kako odabrati odgovarajući region Amerike za dolazak do prvih klijenata”

Pridružite nam se na narednom Tesla Nation događaju, 20. juna od 17h!

Isidora Knezevic
15/06/2023

Na događaju koji će biti održan 20. juna od 17h u onlajn formatu, Anđelka Ducić, suosnivačica i generalni direktor kompanije Symbiotica, pričaće na temu razlika u poslovnoj kulturi između saveznih država SAD-a.

Tokom događaja, imaćete prilike da saznate iz prve ruke o tome kako se razlikuje poslovanje sa klijentima koji dolaze sa Zapadne Obale i onih koji dolaze sa Istoka SAD-a, kao i to na koji način najbolje možete da izaberete regiju Sjedinjenih Američkih Država za razvijanje biznisa. Takođe, biće reči i o strategijama za dolazak do prvih klijenata u ovom delu sveta.

O govornici

Anđelka Ducić se bavi digitalnim marketingom preko 10 godina, tokom kojih je radila na više od 300 projekata za klijente iz različitih delova SAD-a. Od 2016. godine, zajedno sa partnerom, vodi agenciju Symbiotica, koja objedinjuje usluge izrade sajtova i veb aplikacija i digitalnog marketinga. Anđelka je takođe i aktivan predavač na događajima vezanim za teme digitalnog marketinga.

Registracija

Online događaj će se održati 20. juna u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Isidora Knezevic

Objavio/la članak.

četvrtak, 15. Jun, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ