Tesla Nation biznis događaj #8: "Pokazna vežba: Prodaja u SAD - od prvog koraka do zatvaranja”

Onlajn događaj će se održati 28. juna u 17 časova.

Isidora Knezevic
22/06/2022

Tesla Nation, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, od prošle godine organizuje događaje namenjene promociji potencijala partnerstva između preduzetnika i profesionalaca sa razvijenih tržišta i Srbije.

Ovi događaji imaju za cilj povećanje šansi za uspeh inovativnih proizvoda iz Srbije na globalnom tržištu kroz deljenje primera dobre prakse sa razvijenih tržišta.

Na sledećem onlajn događaju, koji će biti održan 28. juna u 17 časova, Aleks Paunić i Sem Busić će održati prezentaciju tokom koje će kroz role play predstaviti kako izgleda proces prodaje sa klijentima iz SAD-a. Aleks i Sem će kroz različite simulacije procesa prodaje, od inicijalne faze dolaska do lida, preko sklapanja dogovora pa sve do negovanja poslovnih odnosa, podeliti svoje bogato iskustvo koje su stekli dugogodišnjim radom u oblasti prodaje.

Kome je događaj namenjen?

Ovaj događaj je namenjen domaćim preduzetnicima i osnivačima, poslovnim rukovodiocima, tehnološkim profesionalcima i startapima.

O govornicima

Aleks je suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security. Svojih 15 godina iskustva u oblasti sajber bezbednosti i upravljanju distribucijom stekao je radom u kompanijama MX Logic, Intel i McAfee. Upravljao je distributivnim kanalom od 100+ miliona dolara sa globalnim distributerom Tech Data sa Floride i izgradio bezbednosnu praksu preduzeća za nacionalne i SMB preprodavce sa dodatom vrednošću (VAR). 

Sem ima preko 9 godina iskustva na različitim prodajnim pozicijama, od inside sales i account executive pozicija za NBA tim Phoenix Suns, pa do biznis developmenta u Enterprise Cloud Solutions kompaniji. Od prošle godine, Sem se nalazi na poziciji direktora za bežična rešenja u kompaniji Mobilitie. 

Registracija

Online događaj će se održati 28. juna u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Isidora Knezevic

Objavio/la članak.

sreda, 22. Jun, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije