Tesla Nation biznis događaj #13: „Kako ostvariti uspeh sa klijentima iz Švajcarske? Uvod u švajcarsku poslovnu kulturu”

Na narednom Tesla Nation događaju, koji će biti održan 27. februara od 18h u onlajn formatu, Maja Schreiner pričaće na temu švajcarske poslovne kulture. 

Isidora Knezevic
09/02/2023

Na narednom Tesla Nation događaju, koji će biti održan 27. februara od 18h u onlajn formatu, Maja Schreiner pričaće na temu švajcarske poslovne kulture. 

Glavni fokus događaja biće na tome kako uspešno da komunicirate sa Švajcarcima u poslovnom okruženju. Biće reči o glavnim karakteristikama švajcarske biznis kulture, o stereotipima, o tome šta Švajcarci vole kada posluju sa strancima, koje su najveće greške koje stranci prave tokom poslovanja sa Švajcarcima, kao i to koje su glavne sličnosti i razlike između švajcarske i srpske poslovne kulture. O svemu ovom imaćete prilike da čujete kroz lično iskustvo i primere naše preduzetnice Maje Schreinier, koja već više od 20 godina živi i radi u Švajcarskoj.

O govorniku

Maja Schreiner je osnivač softverske platforme Sharing Tribe, koja koristi algoritam kako bi povezala kvalifikovane kandidata sa komplimentarnim veštinama radi zapošljavanja na job sharing” pozicijama u IT kompanijama. Pre osnivanja svoje kompanije, Maja je stekla preko 20 godina iskustva u razvoju sistema i proizvoda na različitim ulogama, od software development preko technical project management, product i business development. Poslednjih 20 godina živi u Švajcarskoj gde je radila u različitim kompanijama sa fokusom na pružanje usluga i consulting

Maja je održala predavanja na više međunarodnih događaja kao što su DevOps London, European Women in Tech i Agile Testing Days USA, gde je govorila o različitim temama oko agilnog liderstva, saradnje, obezbeđenja kvaliteta i testiranja.

 

Registracija

Online događaj će se održati 27. februara u 18 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.Isidora Knezevic

Objavio/la članak.

četvrtak, 9. Februar, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije