Tehnološki doručak — Startit Centar Novi Sad

Tehnološki doručak će biti održan 20. marta u 8 časova i 30 minuta.

Jelena Voćkić - 14. Mart, 2019.

Tehnološki doručak je regionalni događaj koji promoviše preduzetništvo, a održava se u Beogradu, Zagrebu, Novom Sadu i Subotici u organizaciji Heapspace zajednice. Koncept događaja su kratka i pitka predavanja preduzetničkih ideja, biznisa i projekata, sa ciljem razmene iskustava i sticanja novih kontakata. Predavanja traju po pet minuta, nakon čega sledi dva minuta za pitanja iz publike. Događaj je praćen kafom, kiflicama i poklonima iznenađenja.

Predavanja i predavači

BlogIn — Miloš Dakić

BlogIn je jednostavna web platforma za vođenje internih kompanijskih blogova. Koriste ga timovi i firme različitih veličina za internu komunikaciju unutar preduzeća, za razmenu informacija, objavu kompanijskih vesti i obaveštenja, ali i kao platformu za skladištenje i deljenje znanja među svojim radnicima (knowledge management).

Clockify — Aleksandar Olić

Clockify je besplatan alat za praćenje vremena namenjen većim timovima. Na tržištu je jedini alat koji je besplatan bez obzira na veličinu tima.

Publitio — Nemanja Divjak

Publitio predstavlja novi layer za cloud storage.

Supreme Factory — Petar Savić

Supreme Factori je digitalno preduzeće koje je stacionirano u Londonu. Povezivanje međunarodnih startup ekosistema sa mrežama startapova, osnivača, tehničkih talenata, studenata, investitora, inkubatora, akceleratora, univerziteta, zajednica je nešto na čemu radi ovaj startap, ali takođe i na premošćivanju jaza između Velike Britanije i Balkana.

Kome je namenjen događaj?

Događaj je namenjen široj publici, a preciznije, svima koji imaju preduzetnički duh i koji žele da se informišu o potencijalni izazovima, ali i dobrim stranama pokretanja biznisa. Takođe, Tehnološki doručak može biti zanimljiv u kontekstu networkinga — prva jutarnja kafa uz pratnju toplih kiflica predstavlja povoljno okruženje za sticanje novih poznanstava.

Prijava

Tehnološki doručak će biti održan 20. marta u 8 i 30 u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na ovom događaju je besplatno, a svi zainteresovani prijavu mogu izvršiti putem ovog linka.