Tehničko vođstvo u IT svetu: zamke i zablude — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će se održati 14. decembra u 18h u Startit Centru Subotica.

Željko Crnjaković - 7. Decembar, 2017.

NAPOMENA

Meetup je otkazan usled nepredviđenih okolnosti i bolesti predavača. Već smo dogovorili da ponovimo temu sredinom januara. Ipak, u isto vreme, u četvrtak, 14. decembra od 18 časova biće projkecija nekoliko TED govora na temu: Kako sjajni lideri inspirišu zaposlene?

Prisustvo je besplatno, a više možete videti na ovom fejsbuk događaju.

Meetup na temu tehničkog vođstva projekata i važnih izazova koje ono nosi, održaće se sredinom decembra u subotičkom Startit Centru.

Team leader, Technical leader, Lead developer, Software Architect, Engineering manager, samo su neke od uloga koje se u IT industriji poveravaju osobi koja je odgovorna za tehničko vođstvo u timu.

Očekivanja od ovih uloga neretko se mnogo razlikuju od kompanije do kompanije i za neka od potrebnih znanja ljudi nisu prošli nikakvu obuku.

Goran Savić, CTO Execoma, će predstaviti nekoliko tema vezanih za ovu oblast koje iz njegovog iskustva imaju značajan uticaj na tim i projekat, a često su zanemarene. Goranov poziv se najbolje može opisati kao spoj kodiranja, poslovne analize i liderstva.

Prijava

Događaj je zakazan za 14. decembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.