TEDxNoviSad 2018 — Razotkrivanje

TEDxNoviSad konferencija biće održana u subotu, 13. oktobra, od 10 časova u Startit Centru Novi Sad.

TEDxNoviSad ‚‚Razotkrivanje: Dobre ideje na svetlosti dana” — konferencija će biti održana u subotu, 13. oktobra, sa početkom od 10 časova u novosadskom Startit Centru.

Koliko puta vam se desilo da sasvim slučajno otkrijete zanimljivu ideju koja vas podstakne da razmišljate na drugačiji način ili vas čak duboko pogodi? Vrlo često nam upravo ovakve ideje promaknu, jer se ne nalaze na očekivanim mestima.

Za ovu TEDxNoviSad konferenciju, postavili smo sebi veliki izazov — da razotkrijemo neke od važnih ideja iz našeg komšiluka, baš one koje su se razvijale tiho i bez velike publike, često čak i potpuno skrivene od tuđih pogleda, takoreći ispod radara.

Pozivamo vas na još jednu konferenciju gde će govornici, stručnjaci u svojim oblastima, podeliti sa nama svoje ideje, najnovija saznanja i rezultate svog rada. Sigurni smo da će pokrenuti zanimljive diskusije, kako na konferenciji, tako i nakon nje, te da će TEDxNoviSad i ove godine omogućiti sudar dobrih ideja i razotkrivanje novih.

Učešćem na TEDxNoviSad imate priliku da upoznate ljude sličnih, ali i različitih razmišljanja, otvorenog i radoznalog duha, kao i da čujete i razmenite sa drugima zanimljive ideje. Učesnici će imati mogućnost da upoznaju govornike i možda se pridruže nekom od njih u njihovim projektima. Celo iskustvo dopuniće ukusna zakuska i kafa i zanimljive aktivnosti u pratećem programu.

Prijava

TEDxNoviSad će biti organizovan 13. oktobra u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Popunjavanjem prijave dobićete na e-mail obaveštenje o uplati kotizacije koja iznosi 1500 RSD. Kada vaša uplata bude registrovana, dobićete potvrdu i možete mirno da čekate subotu, 13. oktobar kada ćemo zajedno razotkrivati nove ideje.

Prijave su otvorene do 5. oktobra.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu