Tech Meetup o JavaScript frejmvorcima Angularu i Emberu 8. decembra

Ovog ponedeljka, 8. decembra od 18h održaće se 4. Startit Tech Meetup u Domu Omladine Beograda. Tema ovog okupljanja biće klijentski JavaScript frejmvorci – poslednjih godina vrlo popularni Angular, kao i sve popularniji Ember, o kome smo i mi nedavno pisali. Prvo predavanje održaće Dory Zidon, koje će biti u obliku radionice gde će se na licu

Stefan Vujović
04/12/2014

Ovog ponedeljka, 8. decembra od 18h održaće se 4. Startit Tech Meetup u Domu Omladine Beograda. Tema ovog okupljanja biće klijentski JavaScript frejmvorci – poslednjih godina vrlo popularni Angular, kao i sve popularniji Ember, o kome smo i mi nedavno pisali.

Prvo predavanje održaće Dory Zidon, koje će biti u obliku radionice gde će se na licu mesta kucati Ember aplikacija. Dory je konsultant, preduzetnik i senior developer i dolazi nam iz Izraela. Radio se za Microsoft i Travelocity, a u poslednjim godinama izgradio je kompanije u Izraelu i Australiji, a sada novi tim kreira u Srbiji.

Dory voli da isprobava nove tehnologije i trenutno mu je najzanimljiviji Ember, a zbog čega i šta je ono što radi u njemu podeliće sa posetiocima i kroz live coding.

Na drugom predavanju će Ilija Studen govoriti o tome kako je Angular primenjen u okviru ActiveColab-a. Sa posetiocima će podeliti sa kojim izazovima su se suočavali prethodnih godina, kako su rešili neke probleme, koje su za njih najveće prednosti ovog frejmvorka i zbog čega su se baš za njega odlučili.

Prisustvo je besplatno, jedino što treba je da se prijavite:

*

S obzirom da se istog dana dešava i Meetup za ljubitelje Scale, možemo svi zajedno nakon ovoga da produžimo u Centar za promociju nauke, taman stižemo na vreme :)

Stefan Vujović

Objavio/la članak.

četvrtak, 4. Decembar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Ljiljana

utorak, 9. Decembar, 2014.

Postoji mogucnost za streeming?

Zoja Kukić

ponedeljak, 8. Decembar, 2014.

Predviđeno je da završi do 7:15 :)

Nikola

ponedeljak, 8. Decembar, 2014.

Da li se zna koliko je predvidjeno da predavanje traje? Hvala

Zoja Kukić

petak, 5. Decembar, 2014.

U Beogradu, hvala na odličnom pitanju!

Anonimus

petak, 5. Decembar, 2014.

Ovo je u Beogradu ili Novom Sadu ? Posto Dom Omladine ima u oba grada :)

Zoja Kukić

četvrtak, 4. Decembar, 2014.

U 18h. Sorry na propustu, ispravljen :)

Budimir

četvrtak, 4. Decembar, 2014.

A u koliko sati pocinje?