Ring Srbija, takmičenje startapa u ringu za 1.000.000€ - ali idejama, ne pesnicama

U oktobru u Beograd dolazi još jedan međunarodni startap događaj, u pitanju je Ring Srbija, takmičenje za startape koje će se održati 15. oktobra u Skupštini Grada Beograda, a pobednik će imati priliku da se u Roterdamu takmiči za nagradu od 1.000.000€. Ring Srbija je deo svetske platforme Get in the Ring, kako kažu, najveće

Vukota Eraković
15/08/2014

U oktobru u Beograd dolazi još jedan međunarodni startap događaj, u pitanju je Ring Srbija, takmičenje za startape koje će se održati 15. oktobra u Skupštini Grada Beograda, a pobednik će imati priliku da se u Roterdamu takmiči za nagradu od 1.000.000€.

Ring Srbija je deo svetske platforme Get in the Ring, kako kažu, najveće investicione bitke startapa na svetu koja se organizuje tokom Nedelje preduzetništva u Roterdamu. Projekat koji je pokrenuo, i već šest godina vodi Erasmus Centar za preduzetništvo u Holandiji, vremenom je prerastao granice lokalnog i postao globalni pokret, a u Srbiji se u organizaciju se uključilo i Udruženje mladih privrednika Srbije.

Takmičenje koje podržava mlade preduzetnike u pronalaženju sredstava za rast svojih kompanija održava se u bokserskom ringu gde se startapi međusobno takmiče po različitim kategorijama svog biznisa (marketing, proizvodnja, finansije, itd.) sve dok se ne dođe do dvoje finalista.

Mogu da se prijave svi koji zadovoljavaju sledeće kriterijume:

– Startap ne postoji duže od 5 godina

– Preduzetnik govori engleski jezik

– Investicija potrebna za razvoj startapa do 1.000.000€

– Veliki potencijal rasta na globalnom tržištu

Prijave traju do 30. septembra, a pobednik iz Srbije će dobiti mogućnost da učestvuje u velikom finalu koje će se održati 21. novembra tokom Nedelje preduzetništva u Holandiji i boriti se za nagradu od 1.000.000€.

Vukota Eraković

Objavio/la članak.

petak, 15. Avgust, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije