Symfony i dvanaesto-faktorna metodologija izrade aplikacija — predavanje u Startit Centru Beograd

Predavanje će biti održano u četvrtak, 17. oktobra, sa početkom u 18 časova.

Prisutni će imati priliku da nauče osnove rada u Symfony sistemu i kroz rad sa malom, početničkom, Symfony aplikacijom i njenim Docker okruženjem, upoznaće se sa konceptima koji okružuju mikroservise, dvanaesto-faktornu arhitekturu, heksagonalne sisteme, kao i primenjive i neprimenjive faktore pri skaliranju.

Iako će učesnici raditi na primeru Symfony mikroservisa, koncepti naučeni na ovom predavanju se sutra mogu preneti na bilo koju vrstu jezika i aplikacije.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno mediorima koji razmatraju da za sobom ostave WordPress ili Laravel, zarad prelaska u malo modernije softverske sisteme — kao i svima onima koje jednostavno interesuje kako izgleda rad sa pravom Symfony aplikacijom. PHP je izuzetno moćan i održiv jezik kada se primenjuje odgovorno.

Predavanje će trajati najviše tri sata. 

Predavač

Marko Mitranić — Senior Backend Developer i Team Coordinator @ Catena Media

Marko je oduvek zaintrigiran održivim i skalabilnim softverskim sistemima, poslednjih godinu dana izučava naizgled egzotičnu ideju primene PHP-a u enterprise infrastrukturi. Pored toga, zanima se i za funkcionalno programiranje te često može biti zatečen kako se igra Erlangom.

Prijava

Događaj će biti održan 17. oktobra od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Zbog prevelikog interesovanja, prijave za predavanje su zatvorene. 

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marija Jevtić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu