Sve što treba da znaš da bi radio sa Amerikancima — kultura, komunikacija, jezik, sve

Uvod u pravila ponašanja za uspešnu poslovnu saradnju sa američkim firmama i profesionalcima.

U utorak 1. oktobra u 18č u beogradskom Startit Centru pravimo događaj na kome ćemo pričati o tome šta je sve neophodno da bi se poslovalo na najbogatijem svetskom tržištu — američkom.

Ukoliko vodite startap, uslužnu firmu, freelancer ste ili bilo koja profesija koja želi da radi sa američkim partnerima ili da ima američke klijente, obavezno posetite ovaj događaj i uštedite si godine lupanja glavom o zid.

Glavni govornik će biti Aleks Paunić, preduzetnik iz oblasti sajber bezbednosti, koji ima preko 20 godina profesionalne karijere u Americi. Aleks će vam preneti svoje zaključke sa aspekta:

  1. Kulture (kako nas vide Amerikanci, na šta morate da obratite pažnju i kako se najbolje predstaviti)
  2. Društvenog života (američki trendovi, način života, sleng, hrana, izlasci, restorani, alkohol)
  3. Biznisa (komuniciranje sa partnerima iz Amerike, kako će vas tretirati veliki Fortune klijenti, na koje regulacije da obratite pažnju, koje su bitne stavke u biznis planu)

…i sve druge bitne i naizgled nebitne stvari potrebne za uspeh sa one strane Atlantika.

Prijavi se

Prijave za događaj su obavezne, prisustvo je besplatno, uz jednu bitnu napomenu — ceo događaj će se držati na engleskom trajaće od 18-20h i veći deo događaja će biti u diskusiji i Q&A.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Vukašin Stojkov

Unesite termine za pretragu