Supersonic Parachute Vladimira Prelovca lansirao svoju prvu igru na App Store

Ranije najavljeni Starkey & Peggy: Great Adventure, beogradskog razvojnog tima Supersonic Parachute, napokon je dostupan za preuzimanje u Eplovoj prodavnici aplikacija. Igra je zabavno-edukativnog karaktera za decu i objavljena je kao freemium naslov: prvih deset nivoa dostupno je besplatno, dok će finalna verzija sadržati 40 nivoa, koji će izlaziti u paketima od po 10. Ovaj naslov

Ivan Vesić
06/10/2012

Ranije najavljeni Starkey & Peggy: Great Adventure, beogradskog razvojnog tima Supersonic Parachute, napokon je dostupan za preuzimanje u Eplovoj prodavnici aplikacija.

Igra je zabavno-edukativnog karaktera za decu i objavljena je kao freemium naslov: prvih deset nivoa dostupno je besplatno, dok će finalna verzija sadržati 40 nivoa, koji će izlaziti u paketima od po 10.

Ovaj naslov izlazi pod okriljem kompanije Prelovac Media, najpozantije po ManageWP-u, veoma uspešnoj platformi za upravljanje više WordPress instalacija putem jednog naloga.

U nedavnom razgovoru za Startit Vladimir Prelovac, CEO Prelovac Media, otkrio nam je da studio već paralelno razvija dve nove igre koje možemo očekivati negde na proleće, sledeće godine.

Za više detalja pratite zvaničnu Facebook stranicu tima Supersonic Parachute, a da preuzmete ovu igru pravac na App Store.

Ivan Vesić

Objavio/la članak.

subota, 6. Oktobar, 2012.

IT Industrija

🔥 Najčitanije