Udruženje studenata informatike Fakulteta organizacionih nauka — FONIS i ove godine tradicionalno organizuje projekat ‚‚Studenti studentima”. Projekat čiji je glavni cilj proširenje znanja iz oblasti informacionih tehnologija, biće održan 20. i 21. oktobra na FON-u.

Tokom vikenda u sklopu ovog projekta će biti održano 12 besplatnih radionica, a pravo učešća imaju studenti svih fakulteta Beogradskog univerziteta.

Kao i do sada studente koji žele da zakorače u svet informacionih tehnologija, upoznaju se sa najnovijim trendovima u ovoj industriji, steknu nova znanja ili prošire postojeća će u neformalnoj atmosferi učiti njihove kolege, studenti FON-a.

Studenti imaju mogućnost da pohađaju jedan od sledećih 12 kurseva: Od 0 do sajta, Google AdWords, Java — Around the World, Osnove C-a, Start Designing, Advanced interface with JavaFX, Uvod u Javu, Vanilica, The Art of Leadership, Data Mining, Cypher i Programiranje u Pythonu.

Više detalja o kursevima dostupno je na sajtu projekta.

Prijava

Projekat ‚‚Studenti studentima” će biti održan 20. i 21. oktobra na Fakultetu organizacionih nauka. Svi zainteresovani studenti se za događaj mogu prijaviti putem ove forme. Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do 12. oktobra u ponoć.