Predavanje je zakazano za četvrtak, 13. jun, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin. Gost je Aleksandar Pasku koji će pokušati da objasni šta je to storytelling i koliko može da doprinese samom poslovanju.

Storytelling, od bajki do contenta. Priča o tome zašto su priče nasušna potreba za ljudsku vrstu.

Prisutni će imati priliku da saznaju kako da uspešno pričaju priče (u životu ili na sajtu, a i u svakom drugom kreativnom zadatku — od običnog flajera ili banera, do brendiranja kompanija, proizvoda ili zajednica) verbalno i vizuelno. Zašto je to bitno za pridobijanje simpatija krajnjih korisnika prema brendu ili klijenta prema vama i kakve koristi (čak i) developeri mogu da imaju od ovog pristupa.

Pre svega, ovo bi trebalo da bude ne predavanje, nego pripovedanje o pripovedanju, sa svim uživanjima koje priče bude u nama.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Aleksandar Pasku — Progovorio pre nego što je prohodao i od tada usavršava umeće komunikacije na svim nivoima (paranormalne metode su mu još uvek samo hobi). Poslednje dve decenije bavi se hipnozom potrošača u marketinške svrhe, od toga gotovo polovinu vremena kao najamno pero/kist/miš. Gradi brendove sa puno ljubavi i decidno izbegava politički marketing. Preduzetnik, co-host vršačkih WP Meetupa, motivator lokalne zajednice i organizator zloglasnih mitap aftera.

Prijava

Meetup je zakazan za četvrtak, 13. jun, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.