Storytelling: pričam ti priču ili umetnost komunikacije? — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup je zakazan za 13. jun sa početkom u 18 časova.

Predavanje je zakazano za četvrtak, 13. jun, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin. Gost je Aleksandar Pasku koji će pokušati da objasni šta je to storytelling i koliko može da doprinese samom poslovanju.

Storytelling, od bajki do contenta. Priča o tome zašto su priče nasušna potreba za ljudsku vrstu.

Prisutni će imati priliku da saznaju kako da uspešno pričaju priče (u životu ili na sajtu, a i u svakom drugom kreativnom zadatku — od običnog flajera ili banera, do brendiranja kompanija, proizvoda ili zajednica) verbalno i vizuelno. Zašto je to bitno za pridobijanje simpatija krajnjih korisnika prema brendu ili klijenta prema vama i kakve koristi (čak i) developeri mogu da imaju od ovog pristupa.

Pre svega, ovo bi trebalo da bude ne predavanje, nego pripovedanje o pripovedanju, sa svim uživanjima koje priče bude u nama.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Aleksandar Pasku — Progovorio pre nego što je prohodao i od tada usavršava umeće komunikacije na svim nivoima (paranormalne metode su mu još uvek samo hobi). Poslednje dve decenije bavi se hipnozom potrošača u marketinške svrhe, od toga gotovo polovinu vremena kao najamno pero/kist/miš. Gradi brendove sa puno ljubavi i decidno izbegava politički marketing. Preduzetnik, co-host vršačkih WP Meetupa, motivator lokalne zajednice i organizator zloglasnih mitap aftera.

Prijava

Meetup je zakazan za četvrtak, 13. jun, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Marijana Milićev

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu