Stipendije za studente koji žele da idu na Eurobot takmičenje — prijave otvorene do 27. oktobra

Nakon nacionalnog takmičenja, tri prvoplasirana tima mogu aplicirati za sredstva za put na međunarodno takmičenje.

Razvojni centar kompanije Microsoft u Srbiji će ove godine finansijski podržati određen broj timova za takmičenje EUROBOT 2018.

EUROBOT je međunarodno takmičenje mladih (pretežno studenata) iz domena robotike koje se svake godine održava u drugoj zemlji, a 2018. tema će biti robotski gradovi.

Sve detalje o takmičenju možete naći na zvaničnom sajtu.

Nakon nacionalnog takmičenja, tri prvoplasirana tima mogu aplicirati za sredstva za put na međunarodno takmičenje.

Ukoliko određeni tim dobije ovaj vid podrške, sredstva će biti stavljena na raspolaganje fakultetu, koji će ih zatim staviti timu na raspolaganje.

Kako da se prijavite

EUROBOT tim koji želi da aplicira za sponzorstvo od strane Microsoft Development Center Serbia (MDCS) treba da najkasnije do 27. oktobra 2017. pošalje prijavu koja bi trebalo da sadrži sledeće informacije:

  • Kratak spisak članova tima (ime, prezime, fakultet, smer)
  • Prethodna učešća i uspesi na EUROBOTu (i na sličnim takmičenjima koja se odigravaju van redovne nastave)
  • Budžet tima (koliko tim trenutno ima opreme i koja je vrednost opreme; šta je timu potrebno da bi bili uspešni na takmičenju za koje traži podršku i koja je vrednost toga; kako tim smatra da bi MDCS mogao da doprinese; faktički – „breakdown” budžeta)

Prilikom slanja prijave u mejl je neophodno uključiti i profesora ili asistenta sa fakulteta koji je mentor tima, a adresa na koju možete poslati prijavu je mdcsinfo@microsoft.com.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksa Vidović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu