Startup Wise Guys — sesije i radionice za B2B startape u ranoj fazi

Dešavanje je zakazano za 21. jun u Playgroundu.

Sanja Vatić - 14. Jun, 2017.

Startup Wise Guys, akcelerator B2B startapa kroz koji je prošlo 70 kompanija (među kojima su VitalFields, Sorry as a Service, Leaf.fm, Investly i SportID), pravi turneju po zemljama regiona i tim povodom posećuje Beograd.

Na događaj su pozvani B2B startapi iz Beograda i okoline u ranoj fazi razvoja, uz napomenu da treba da poseduju neku trakciju ili MVP, posvećene osnivače i tržišni potencijal. Dešavanje je organizovano na inicijativu Swiss Entrepreneurship Programa i ICT Huba.

Agenda se sastoji od mentorskih sesija „jedan na jedan”, gde će učesnici dobijati savete o poslovnim modelima i dobrim pičevima, zatim radionice nazvane „Osnove prikupljanja finansijskih sredstava” i Pitch Battle-a, takmičenja u predstavljanju.

Pobednik Pitch Battle-a dobija mogućnost za odlazak u polufinale Startup Wise Guys akceleratorskog programa koji se od 18. septembra održava u Rigi. Pošto selekcija timova bude završena, biće izabrano najboljih 20 do 25, koji će biti pozvani na trodnevni događaj krajem avgusta radi daljeg selekcionog procesa i saradnje sa nekim od najboljih mentora i investitora.

Prijava

Za radionicu „Osnove prikupupljanja finansijskih sredstava” koja će se održavati od 14 do 15:30, prijavljuje se ovde.

Za mentorske sesije koje se odigravaju na svakih pola sata između 10 i 17 časova ili Pitch battle koji je od 18:30 do 20 časova, obrazac za prijave možete naći ovde.

Sva dešavanja se odigravaju u Playgroundu, a rok za prijave je 16. jun.