Startup Weekend: Potvrđeni treneri, sudije i nagrade - poslednji voz za prijave

Kao što smo ekskluzivno objavili na Startitu prošlog meseca, u Beogradu će se narednog vikenda, 9-11. maja održati drugi Startup Weekend, događaj kroz koji je u preko 100 zemalja prošlo 60.000 preduzetnika i na kome je prošle godine tokom 54 sata na 14 startapa radilo preko 100 učesnika. Ovaj preduzetnički hakaton organizuje Fondacija Pestolonaslednika Aleksandra za kulturu i obrazovanje,

Aleksandra Savić
05/05/2014

Kao što smo ekskluzivno objavili na Startitu prošlog meseca, u Beogradu će se narednog vikenda, 9-11. maja održati drugi Startup Weekend, događaj kroz koji je u preko 100 zemalja prošlo 60.000 preduzetnika i na kome je prošle godine tokom 54 sata na 14 startapa radilo preko 100 učesnika.

Ovaj preduzetnički hakaton organizuje Fondacija Pestolonaslednika Aleksandra za kulturu i obrazovanje, na Kraljevskom Dvoru u Beogradu, a Startit je, kao i prošle godine, medijski partner.

“Modvigil against Modalert against Waklert against Artvigil.
Curious to know the differences between these powerful nootropics?
Wondering which form of Modafinil or generic Armodafinil https://www.health-e-child.org/modvigil-vs-modalert/ is best for you?
Well, you have come to the perfect place.
Modafinil and Armodafinil are undoubtedly two of the most popular and powerful ‘smart’ drugs in the world. But when you order online, you may notice that there are four different products available. And you may not be sure about the differences between them, or which one you should select.
So in this comprehensive guide, we will explain the differences between the different types of Modafinil and Armodafinil that you will find online and share some tips on how to choose the best product to meet your needs.
We must say, there is no wrong choice when it comes to buying Modafinil or Armodafinil online, as long as you buy from a reputable supplier.
Why?”

Treneri i sudije

U okviru hakatona na kom je cilj napraviti prototip startapa za nepuna 3 dana, učesnicima će na raspolaganju biti i niz trenera sa relevantnim znanjem i iskustvima, uključujući i naše preduzetnike Katarinu Popović (DataMaid), Vladana Petrovića (Pubsonic), Nikolu Vučićevića (Brides2Bride), Vukana Simića (FishingBooker), ali i stručnjake iz oblasti tehnologije, marketinga, biznisa, prava i finansija.

Učesnici će čuti i govore Slobodana Đinovića (Orion CEO) i prošlogodišnjeg učesnika, a sada već preduzetnika sa iskustvom, Nikole Vučićevića, dok će žiri koji će trećeg dana odlučivati o najboljim startapima pokrenutim preko vikenda zasedati u jakom investicionom sastavu: Nebojša Lazić (Startlabs), Aleksandar Čabrilo (SBAN), David Schoch (SPEA) i Steven Fish (Ernst & Young).

Nagrade

Startup Weekend je ove godine obezbedio i zanimljive nagrade za prva tri mesta u ukupnoj vrednosti od skoro tri hiljade evra. po izboru sudija. Sva tri mesta dobijaju po dve ulaznice za FundraiseIT konferenciju koju organizuje SBAN i koja je deo majskog Startit Festa, kao i po dve karte za Belgrade Venture Forum u novembru. Prva tri startapa će imati priliku i da pičuju na Startup Standup konferenciji 19. maja u okviru dela Best of Fest pred velikim brojem investitora, a i prva trojka će dobiti usluge mejling marketing servisa Moosend i po tri knjige Lean Startup na srspkom jeziku za svoje članove, dok će svi učesnici dobiti popust za kupovinu ove “startap biblije”.

Pobednik ovogodišnjeg vikenda dobija i učešće u programu Ceeda, jednog od vodećih preduzetničkih edukativnih programa Go to Market, koji je baš namenjen startapima.

Poslednji dani za prijavu

Prošle godine Startup Weekend je okupio iznenađujuće veliki broj učesnika i ne čudi što je i ove godine interesovanje veliko, pogotovo imajući u vidu prošlogodišnja pozitivna iskustva.

Ako ste još neodlučni, možda će izjave prošlogodišnjih učesnika da vas razuvere:

UE (1)

NV

NM

Ukoliko želite da se prijavite, možete to uraditi preko zvaničnog sajta, a cena ulaznice je 2300 dinara. Vidimo se tamo!

Aleksandra Savić

Objavio/la članak.

ponedeljak, 5. Maj, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije