Startup Talks — kako investitori procenjuju potencijal i vrednost vašeg startapa?

Predavanje o ključnim aspektima Due Diligence-a u procesu investiranja u startape u ranoj fazi će se održati 14. maja u Beogradu.

Sledećeg utorka, 14. maja, kompanija Zühlke organizuje svoj prvi Startup Talksna kojem će biti reči o ključnim aspektima Due Diligence-a u procesu investiranja u startape u ranoj fazi.

Predavanje  će održati Stephan Wehrli, glavni investitor u Zühlke Ventures AG.

Šta čini veliku investicionu priliku? Da li je to tim, tehnologija ili atraktivno tržište? Šta je važno za investitore i kakve implikacije imaju njihova pitanja vama? U toku ove sesije, startapi će imati priliku da se upoznaju sa perspektivom investitora u procenjivanju ključnih aspekata biznisa kao i da postave pitanja u vezi sa pripremom za interakciju sa investitorima i VC fondovima. 

Predavač

Stephan Wehrli je glavni investitor u Zühlke Ventures AG, kompaniji koja je u punom vlasništvu Zühlke Groupa čija je uloga da high-tech startapima u oblasti MedTecha/eHealtha pruži finansiranje u ranoj fazi.

Prijava

Startup Talks će se održati 14. maja od 18:30 u prostorijama kompanije Zühlke (Bulevar Milutina Milankovića 1 ž). Prisustvo je besplatno ali su mesta ograničena, te je prijava putem sledećeg linka obavezna.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksandar Arnaut

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu