Startup Standup: 5 naj timova Startap Akademije, grupa investitora iz Evrope, 300 posetilaca

Startup Standup: Graduation edition će se održati u Beogradu, 6. aprila u UK Vuk, u organizaciji SEE ICT-a. Na događaju će se predstaviti najbolji startapi koji su prošli kroz 2.5-mesečni program Startap Akademije, koji će pitchovati međunarodnom investitorskom žiriju. Da podsetimo, Startap Akademija je prvi intenzivni edukativni program visokotehnološkog preduzetništva u ovom delu Evrope, čiju

Vukašin Stojkov
07/03/2013

Startup Standup: Graduation edition će se održati u Beogradu, 6. aprila u UK Vuk, u organizaciji SEE ICT-a. Na događaju će se predstaviti najbolji startapi koji su prošli kroz 2.5-mesečni program Startap Akademije, koji će pitchovati međunarodnom investitorskom žiriju.

Da podsetimo, Startap Akademija je prvi intenzivni edukativni program visokotehnološkog preduzetništva u ovom delu Evrope, čiju prvu generaciju čini 30 preduzetnika koji program pohađaju od decembra.

Zajednica, startapi i investitori

Ipak, ovo neće biti samo finalni događaj Startap Akademije300 učesnika će imati priliku da čuje tri keynote predavanja od strane predstavnika Seedcampa, najvećeg evropskog akceleratora, Betahausa, vodećeg berlinskog (i šire) startap haba, te Bala Balađija, iskusnog serijskog investitora i preduzetnika iz Beograda.

Pored toga što će veličina događaja biti sjajna prilika za susret najšire domaće startap zajednice, predstavnici državne uprave će prezentovati do tada verovatno usvojenu i konačnu verziju programa podrške tehnološkim startapima i celoj IT industriji.

Očekujemo da Startup Standup privuče i veliki broj investitora iz zemlje i regiona, čemu će sigurno doprineti i to što je prvi Seedcamp u Beogradu dan pre konferencije, tako da spremite svoje elevator pitcheve za sve investitore na koje možete naići.

Besplatna prijava na događaj

Učešće u događaju je besplatno uz registraciju, prisutnima je obezbeđena hrana i osveženje, a oni koji ne budu mogli da nam se pridruže će verovatno moći da nas isprate putem livestreama. Startap Akademija i ovaj Startup Standup događaj se realizuju uz podršku GIZ-a i kompanije Bal Lab, te uz medijsku podršku Startita i prijatelja iz Netokracije.

Prijavite se putem zvaničnog sajta →

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

četvrtak, 7. Mart, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije