Startup Live ponovo u Novom Sadu u septembru - rezervišite svoje mesto već sad

Stiže nam prvi vesnik jeseni – Startup Live, trodnevni događaj koji omogućava timovima sa idejom da se povežu, predstave svoj projekat, edukuju, motivišu i usmere kako bi izvukli maksimum za svoj biznis. Prošle godine u Beogradu smo ugostili dva slična, a opet dosta različita svetska formata startap hakatona – Startup Weekend i Startup Live i lepa

Zoja Kukić
19/06/2014

Stiže nam prvi vesnik jeseni – Startup Live, trodnevni događaj koji omogućava timovima sa idejom da se povežu, predstave svoj projekat, edukuju, motivišu i usmere kako bi izvukli maksimum za svoj biznis.

Prošle godine u Beogradu smo ugostili dva slična, a opet dosta različita svetska formata startap hakatona – Startup Weekend i Startup Live i lepa vest za našu zajednicu je što su oba započela svoju tradiciju.

Startup Live održaće se u Novom Sadu od 19. do 21. septembra. Na događaj mogu da se prijave kompletni timovi, ali i pojedinici – programeri, dizajneri i biznis ekipa (marketing, prodaja itd.) koji žele da se pridruže nekom od startpa koji učestvuju i prođu kroz ceo događaj i obuke sa njima.

Događaj traje tri dana (petak-nedelja) gde se tokom prvog dana prezentuju ideje i early-stage startapi nakon čega se formiraju timovi koji će tokom naredna 2 dana raditi sa mentorima (investitori, preduzetnici, treneri) na raznim aspektima svog startapa (istraživanje tržišta, marketing kanali, prodajni kanali, dizajn, tehnička rešenja, pitčevanjelean princip itd.)

Poslednjeg dana (u nedelju) učesnici će imati priliku da prezentuju svoj startap, ideju ili projekat pred panelom sudija u kome će biti investitori i preduzetnici koji će dati značajan feedback i savete koje bi trebalo da pomognu timu u daljem razvoju.

Takođe, sudije će odrediti i najbolje timove, za koje organizatori pripremaju različite nagrade, a pobednička ideja će dobiti kotizaciju za sve članove tima za učešće u Startup Europe onlajn akademiji sa mnogim mentorima sa Pioneers festivala.

Prijave otvorene

Karte su već u prodaji i to po posebnom popustu za ranoranioce – 35€ i 25€ za studente, ali i dobre cene za tročlani (65€) i petočlani tim (100€). Bitno je napomenuti da kotizacije uključuju hranu i piće tokom ovog trodnevnog događaja, a karte se mogu kupiti preko online prijave i direktnom uplatom na račun NVO e-Front.

Na Startitu možete i da pročitate kako je bilo na prošlogodišnjem događaju, pa ako ste još uvek neodlučni svakako pročitajte ovaj post.

Verovatno ste već isplanirali svoje leto, a evo i prvog događaja koji treba da upišete u svoje kalendare, ovo može biti veoma dobra uvertira u, po pravilu, ispunjen startap kalendar u novembru, sa već potvrđenim velikim događajima – wwvršac, Belgrade Venture Forum i Casual Connect.

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

četvrtak, 19. Jun, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije