Startitov prvi rođendan — dođite da zajedno proslavimo!

U petak, 29. marta od 18h u KC Gradu, na osmom po redu meetupu slavimo prvi rođendan našeg i vašeg Startita, jedinog domaćeg medija koji je potpuno fokusiran na tehnološko preduzetništvo i aktivno radi na podsticanju istog u lokalnoj zajednici. Tokom prethodnih godinu dana smo prešli veliki put i, uprkos tome što se uvek može

Vukašin Stojkov
25/03/2013

U petak, 29. marta od 18h u KC Gradu, na osmom po redu meetupu slavimo prvi rođendan našeg i vašeg Startita, jedinog domaćeg medija koji je potpuno fokusiran na tehnološko preduzetništvo i aktivno radi na podsticanju istog u lokalnoj zajednici.

Tokom prethodnih godinu dana smo prešli veliki put i, uprkos tome što se uvek može i bolje, jako smo srećni i zadovoljni onim što smo postigli, i pravcem u kome se razvijamo i kao medij i kao deo sve zdravijeg startap ekosistema.

Pozivamo sve čitaoce da nam se pridruže ovom lepom prilikom, da se družimo i pojedemo rođendansku tortu. Upoznajte druge čitaoce Startita, gikove preduzetnike i one koji to žele da postanu, kao i ekipu koja ga pravi (barem onaj njen deo koji još nisu kidnapovali Bugari).

U okviru kratkog i neformalnog programa najavićemo par kul novih stvari, a poklone ne morate donositi sem u obliku svog prisustva i dobrog raspoloženja, za koje će se pobrinuti i DJ Flip koji će nam puštati muziku u petak.

Radujemo se unapred druženju, do tada zabeležite petak 29. mart u 18h u KC Gradu → prijavi se na FB eventu i — vidimo se! :-)

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

ponedeljak, 25. Mart, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

LJILJANA GUDELJEVIĆ

petak, 29. Mart, 2013.

SREĆAN ROĐENDAN I JOŠ PUNO USPEŠNIH GODINA. POZDRAV ZA SVE i DOBAR PROVOD...

Ilija S.

utorak, 26. Mart, 2013.

Srećan rođendan :)

Vukašin Stojkov

ponedeljak, 25. Mart, 2013.

Ispravljeno, hvala i hvala :)

Nebojsa

ponedeljak, 25. Mart, 2013.

Puni prvi rodjendan? Srecno, svejedno.