U petak, 29. marta od 18h u KC Gradu, na osmom po redu meetupu slavimo prvi rođendan našeg i vašeg Startita, jedinog domaćeg medija koji je potpuno fokusiran na tehnološko preduzetništvo i aktivno radi na podsticanju istog u lokalnoj zajednici.

Tokom prethodnih godinu dana smo prešli veliki put i, uprkos tome što se uvek može i bolje, jako smo srećni i zadovoljni onim što smo postigli, i pravcem u kome se razvijamo i kao medij i kao deo sve zdravijeg startap ekosistema.

Pozivamo sve čitaoce da nam se pridruže ovom lepom prilikom, da se družimo i pojedemo rođendansku tortu. Upoznajte druge čitaoce Startita, gikove preduzetnike i one koji to žele da postanu, kao i ekipu koja ga pravi (barem onaj njen deo koji još nisu kidnapovali Bugari).

U okviru kratkog i neformalnog programa najavićemo par kul novih stvari, a poklone ne morate donositi sem u obliku svog prisustva i dobrog raspoloženja, za koje će se pobrinuti i DJ Flip koji će nam puštati muziku u petak.

Radujemo se unapred druženju, do tada zabeležite petak 29. mart u 18h u KC Gradu → prijavi se na FB eventu i — vidimo se! :-)