Startit .NET meetup: Servisno orijentisana arhitektura (27. maj)

Sledeće nedelje organizujemo naše prvo okupljanje za zajednicu .NET programera, uz specijalnog gosta sa druge strane planete — prijavite se preko forme u dnu posta.

U sredu 27. maja sa početkom u 18h u Domu Omladine (sala Amerikana) održaće se prvo okupljanje .NET zajednice u okviru serije Startit meetupa. Ukoliko se pokaže interesovanje ovakva okupljanja ćemo praviti redovno, a sa ciljem da unapredimo kvalitet rada svih nas koji programiramo sa .NET-om i bolje se upoznamo međusobno.

Predavač je Aaron Hemat-Siraky koji ima dugogodišnje iskustvo u razvoju distribuiranih .NET aplikacija, dolazi čak iz Australije i održaće nam predavanje upravo na temu

SOA and Advanced Distribution Patterns

Svi smo čuli za Servisno Orijentisanu Arhitekturu (SOA), ali je mnogo manji broj nas uspeo da izgradi sistem na ovim principima.

Koji su problemi i kompleksnosti tradicionalnog SOA pristupa, kako nam publish/subscribe arhitektura može poći da pojednostavimo problem i ubrzamo sistem a da pri tom koristimo manje tredova i manje memorije.

Nećemo se zadržati samo na teoriji, pokazaćemo i neke konkretne primere koda u MassTransit-u, a Aaron će nam ispričati i zašto preferira MassTransit a ne popularniji NServiceBus.

Prijave

Prijavite se za učešće na ovom besplatnom događaju preko forme ispod:

Partner na ovom događaju je Microsoft Developer Experience and Evangelism.

logo

Ukoliko želite da se pridružite događaju kao partner kontaktirajte nas.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Milan Vukoje

Unesite termine za pretragu