Startit .NET meetup: Servisno orijentisana arhitektura (27. maj)

Sledeće nedelje organizujemo naše prvo okupljanje za zajednicu .NET programera, uz specijalnog gosta sa druge strane planete — prijavite se preko forme u dnu posta.

U sredu 27. maja sa početkom u 18h u Domu Omladine (sala Amerikana) održaće se prvo okupljanje .NET zajednice u okviru serije Startit meetupa. Ukoliko se pokaže interesovanje ovakva okupljanja ćemo praviti redovno, a sa ciljem da unapredimo kvalitet rada svih nas koji programiramo sa .NET-om i bolje se upoznamo međusobno.

Predavač je Aaron Hemat-Siraky koji ima dugogodišnje iskustvo u razvoju distribuiranih .NET aplikacija, dolazi čak iz Australije i održaće nam predavanje upravo na temu

SOA and Advanced Distribution Patterns

Svi smo čuli za Servisno Orijentisanu Arhitekturu (SOA), ali je mnogo manji broj nas uspeo da izgradi sistem na ovim principima.

Koji su problemi i kompleksnosti tradicionalnog SOA pristupa, kako nam publish/subscribe arhitektura može poći da pojednostavimo problem i ubrzamo sistem a da pri tom koristimo manje tredova i manje memorije.

Nećemo se zadržati samo na teoriji, pokazaćemo i neke konkretne primere koda u MassTransit-u, a Aaron će nam ispričati i zašto preferira MassTransit a ne popularniji NServiceBus.

Prijave

Prijavite se za učešće na ovom besplatnom događaju preko forme ispod:

Partner na ovom događaju je Microsoft Developer Experience and Evangelism.

logo

Ukoliko želite da se pridružite događaju kao partner kontaktirajte nas.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Milan Vukoje

 • Tuesday, 19. May 2015.

  Odlično,
  nadam se da će ovi skupovi zaživeti i da ćemo redovno moći da prisustvojemo i da podelimo iskustva u radu.

 • Tuesday, 19. May 2015.

  Da li ce ovo biti na Engleskom ili Srpskom?

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu