Startit Meetup u Novom Sadu — iz usluga u proizvode, pivoti i primenjena nauka u konzumerskim proizvodima

21. Startit Meetup organizovaće se u Novom Sadu, a predavači će biti uspešni domaći preduzetnici Marko Anastasov, Sava Marinković i Rade Joksimović. Pričaćemo o menjanju strategije biznisa, razvijanju inovacija i mnogim drugim preduzetničkim temama.

Po broju održavanja, Startit Meetup postaje punoletan sada po svim zakonima, a u to ime selimo se malo iz Beograda i 21. meetup će biti druženje sa novosadskom ekipom. Vreme je utorak, 17. mart, od 18h u novootvorenom KC Utopia okupljamo preduzetničku i tech ekipu.

Izabrali smo i sjajne govornike — Radeta Joksimovića (Loyalis), Savu Marinkovića (mySkin) i Marka Anastasova (Rendered Text i Semaphore).

Rade je serijski preduzetnik koji je svoj prethodni biznis izgradio i prodao za 18 meseci (o čemu je i pisao za Startit), a sa novim projektom Loyalis podigao je već 100.000€ investicije. U Novom Sadu Rade će pričati o pivotu iz EarnCoupona u Loyalis, lekcijama koje je naučio kroz oba biznisa i prednostima i nedostacima razvoja uz i bez investicije.

Sava Marinković je Amerikanac srpskog porekla osnivač je kompanija mySkin i TeleSkin koje vodi iz Beograda.

Obe njegove firme kreiraju proizvode koji na osnovu nanotehnologije skeniraju kožu i obezbeđuju dijagnozu i savete. Proizvodi koje razvija pokrivaju kako inovaciju u svetu kozmetike i lične nege, tako i u zdravstvu, s obzirom da omogućavaju i ranu dijagnozu kancera kože, melanoma i drugih sličnih oboljenja. Nedavno su izbacili i novi proizvod o kome smo danas pisali.

Sava će nam pričati o tome kako je graditi konzumerske proizvoda zasnovane na primenjenoj nauci, te o tome šta je sve video i šta se sve dešava u Kini, konkretno Šenženu.

Marko Anastasov, jedan od osnivača Rendered Texta koji stoji iza Semaphorea, podeliće detalje o tome kako su se od uslužnog biznisa potpuno prebacili na razvoj proizvoda — koji su tu izazovi, prednosti i nedostaci i kako ih njegov novosadski tim rešava.

Startit Meetup je kao i uvek besplatan, ali je potrebno da svoje prisustvo prijavite kroz ovaj formular ispod. Vidimo se!

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Zoja Kukić

Unesite termine za pretragu