Startit Meetup u Novom Sadu — iz usluga u proizvode, pivoti i primenjena nauka u konzumerskim proizvodima

21. Startit Meetup organizovaće se u Novom Sadu, a predavači će biti uspešni domaći preduzetnici Marko Anastasov, Sava Marinković i Rade Joksimović. Pričaćemo o menjanju strategije biznisa, razvijanju inovacija i mnogim drugim preduzetničkim temama.

Po broju održavanja, Startit Meetup postaje punoletan sada po svim zakonima, a u to ime selimo se malo iz Beograda i 21. meetup će biti druženje sa novosadskom ekipom. Vreme je utorak, 17. mart, od 18h u novootvorenom KC Utopia okupljamo preduzetničku i tech ekipu.

Izabrali smo i sjajne govornike — Radeta Joksimovića (Loyalis), Savu Marinkovića (mySkin) i Marka Anastasova (Rendered Text i Semaphore).

Rade je serijski preduzetnik koji je svoj prethodni biznis izgradio i prodao za 18 meseci (o čemu je i pisao za Startit), a sa novim projektom Loyalis podigao je već 100.000€ investicije. U Novom Sadu Rade će pričati o pivotu iz EarnCoupona u Loyalis, lekcijama koje je naučio kroz oba biznisa i prednostima i nedostacima razvoja uz i bez investicije.

Sava Marinković je Amerikanac srpskog porekla osnivač je kompanija mySkin i TeleSkin koje vodi iz Beograda.

Obe njegove firme kreiraju proizvode koji na osnovu nanotehnologije skeniraju kožu i obezbeđuju dijagnozu i savete. Proizvodi koje razvija pokrivaju kako inovaciju u svetu kozmetike i lične nege, tako i u zdravstvu, s obzirom da omogućavaju i ranu dijagnozu kancera kože, melanoma i drugih sličnih oboljenja. Nedavno su izbacili i novi proizvod o kome smo danas pisali.

Sava će nam pričati o tome kako je graditi konzumerske proizvoda zasnovane na primenjenoj nauci, te o tome šta je sve video i šta se sve dešava u Kini, konkretno Šenženu.

Marko Anastasov, jedan od osnivača Rendered Texta koji stoji iza Semaphorea, podeliće detalje o tome kako su se od uslužnog biznisa potpuno prebacili na razvoj proizvoda — koji su tu izazovi, prednosti i nedostaci i kako ih njegov novosadski tim rešava.

Startit Meetup je kao i uvek besplatan, ali je potrebno da svoje prisustvo prijavite kroz ovaj formular ispod. Vidimo se!

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Zoja Kukić

Unesite termine za pretragu