Startit Meetup sa Launchubom — poslednji poziv startapima za milion evra investicije

Launchub investicioni fond predstaviće se na 22. Startit Meetupu, govorićemo o lekcijama koje su naučili kroz svoje timove, a najbolji domaći timove dobiće priliku i da se predstave svojim prezentacijama.

Zoja Kukić
01/04/2015

U utorak, 7. aprila u 19h u Domu omladine Beograda organizujemo sledeći Startit Meetup, ovaj put sa posebnim gostom Launchubom, bugarskim investicionim fondom, koji ovaj put dolazi u Beograd kako bi pronašao timove koji traže drugu rundu investicija i potencijalno uložio u njih i do milion evra.

Na događaju će se pričati o, kako preduzetničkim, tako i investicionim lekcijama koje su važne za domaće preduzetnike, a organizovaće se i predstavljanje izabranih startapa.

Stanislav Sirakov, partner ovog fonda govoriće o lekcijama koje su u proteklim godinama naučili radeći sa 46 različitih startapa, među kojima je od skoro i prvi srpski tim, Fliiby” href=”http://startit.rs/naredni-korak-za-fliiby/” target=”_blank”>Fliiby.

Stanislav ima više od 10 godina iskustva u radu u finansijskoj industriji, upravljanju projektima i građenju novih biznisa unutar korporativnog sveta, a ovo je dobra prilika za sve preduzetnike da ga upoznaju, pogotovo uzevši u obzir da ove godine Launchub završava sa investicijama koje su podržane kroz podršku EU fondova (međutim, postoje naznake da će da obnovi fond).

Na događaju se pričati o tome koje su to mogućnosti za domaće startape unutar ovog investicionog fonda, kao i koje mogućnosti postoje kroz Microsoftov BizSpark program i Microsoft Ventures.

Preduzetnički ugao pokriće braća Vujadin i Nemanja Divjak, osnivači Fliibyja, najnovijeg člana ovog fonda, koji su sa svojim proizvodom imao i do 6 miliona aktivnih korisnika mesečno. Pričaće o tome kako su došli dotle, kako su odlučili da naprave zaokret i promene strategiju, zbog čega su tražili investiciju i gde idu sada.

Prisustvo na događaju je otvoreno i besplatno za sve zainteresovane, potrebno je samo da se prijavite na sledećem linku.

Predstavi svoj startap i zatraži investiciju

U drugom delu programa domaći timovi dobiće priliku da se predstave ovom investicionom fondu u formi piča, gde će dobiti i fidbek na svoju prezentaciju i proizvod, ali i mogućnost da postanu deo ovog akceleratora.

Launchub ove sezone želi da investira u timove koji već imaju svoj proizvod, potencijalno i trakciju (korisnike), a sada im treba nova količina kapitala da dodatnu unaprede svoj proizvod i rast. Iznosi za ove timove kreću se od nekoliko stotina hiljada evra do 1 miliona.

Ukoliko želite da se prijavite za predstavljanje, popunite vrlo jednostavan formular ovde najkasnije u nedelju, 5. aprila.

Otvorena vrata u Potkrvolju 8. aprila

U sredu, u Potkrvolje habu 8. aprila od 11h održaće se dan otvorenih vrata sa Stanom, gde ćete moći da dobijete 30 minuta 1-1 razgovora sa njim. Ukoliko želite da rezervišete svoj termin, popunite ovaj formular.

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

sreda, 1. April, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije