Startit Meetup sa Launchubom — poslednji poziv startapima za milion evra investicije

Launchub investicioni fond predstaviće se na 22. Startit Meetupu, govorićemo o lekcijama koje su naučili kroz svoje timove, a najbolji domaći timove dobiće priliku i da se predstave svojim prezentacijama.

U utorak, 7. aprila u 19h u Domu omladine Beograda organizujemo sledeći Startit Meetup, ovaj put sa posebnim gostom Launchubom, bugarskim investicionim fondom, koji ovaj put dolazi u Beograd kako bi pronašao timove koji traže drugu rundu investicija i potencijalno uložio u njih i do milion evra.

Na događaju će se pričati o, kako preduzetničkim, tako i investicionim lekcijama koje su važne za domaće preduzetnike, a organizovaće se i predstavljanje izabranih startapa.

Stanislav Sirakov, partner ovog fonda govoriće o lekcijama koje su u proteklim godinama naučili radeći sa 46 različitih startapa, među kojima je od skoro i prvi srpski tim, Fliiby.

Stanislav ima više od 10 godina iskustva u radu u finansijskoj industriji, upravljanju projektima i građenju novih biznisa unutar korporativnog sveta, a ovo je dobra prilika za sve preduzetnike da ga upoznaju, pogotovo uzevši u obzir da ove godine Launchub završava sa investicijama koje su podržane kroz podršku EU fondova (međutim, postoje naznake da će da obnovi fond).

Na događaju se pričati o tome koje su to mogućnosti za domaće startape unutar ovog investicionog fonda, kao i koje mogućnosti postoje kroz Microsoftov BizSpark program i Microsoft Ventures.

Preduzetnički ugao pokriće braća Vujadin i Nemanja Divjak, osnivači Fliibyja, najnovijeg člana ovog fonda, koji su sa svojim proizvodom imao i do 6 miliona aktivnih korisnika mesečno. Pričaće o tome kako su došli dotle, kako su odlučili da naprave zaokret i promene strategiju, zbog čega su tražili investiciju i gde idu sada.

Prisustvo na događaju je otvoreno i besplatno za sve zainteresovane, potrebno je samo da se prijavite na sledećem linku.

Predstavi svoj startap i zatraži investiciju

U drugom delu programa domaći timovi dobiće priliku da se predstave ovom investicionom fondu u formi piča, gde će dobiti i fidbek na svoju prezentaciju i proizvod, ali i mogućnost da postanu deo ovog akceleratora.

Launchub ove sezone želi da investira u timove koji već imaju svoj proizvod, potencijalno i trakciju (korisnike), a sada im treba nova količina kapitala da dodatnu unaprede svoj proizvod i rast. Iznosi za ove timove kreću se od nekoliko stotina hiljada evra do 1 miliona.

Ukoliko želite da se prijavite za predstavljanje, popunite vrlo jednostavan formular ovde najkasnije u nedelju, 5. aprila.

Otvorena vrata u Potkrvolju 8. aprila

U sredu, u Potkrvolje habu 8. aprila od 11h održaće se dan otvorenih vrata sa Stanom, gde ćete moći da dobijete 30 minuta 1-1 razgovora sa njim. Ukoliko želite da rezervišete svoj termin, popunite ovaj formular.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Zoja Kukić

Unesite termine za pretragu