Startit Meetup #6: Sajam slovenačkog startap ekosistema u Beogradu

Nova nedelja i nova prilika da osetite puls ne samo beogradske startap zajednice već i — slovenačke. U petak 22. februara, sa početkom u 16h a u Pogonu Klubu Doma Omladine, predstaviće nam se ekipa iz Dežele u sledećem sastavu: Matic Bitenc (Toshl), Andraž Logar (Toonia, 3fs), Jure Mikuž (RSG Capital) i Aleš Smokvina (TSstartup).

Vukašin Stojkov
19/02/2013

Nova nedelja i nova prilika da osetite puls ne samo beogradske startap zajednice već i — slovenačke.

U petak 22. februara, sa početkom u 16h a u Pogonu Klubu Doma Omladine, predstaviće nam se ekipa iz Dežele u sledećem sastavu: Matic Bitenc (Toshl), Andraž Logar (Toonia, 3fs), Jure Mikuž (RSG Capital) i Aleš Smokvina (TSstartup).

Toshl je mobilni startap koji korisnicima omogućava da zabavno i jednostavno prate svoje troškove. U njih je između ostalog investirao i 500 startups Dejva Meklura. Šta i kako radi Toshl će nam pričati CEO, Matic Bitenc.

Andraž Logar je serijski preduzetnik i investitor i on će nam ispričati nešto o razlici između teorije lean startup metodologije i njene primene u praksi.

Pored preduzetnika u goste nam dolazi i investitorska ekipa.

Jure Mikuž će nam predstaviti investicioni fond koji je osnovao, RSG Capital, jedini regionalni VC fond, koji raspolaže sa 20 miliona evra za ulaganje u tehnološke startape.

Prisutnima će se predstaviti i startap akcelerator Telekoma SlovenijeTSstartup, u koji će pokušati da vas vrbuje programski menadžer Aleš Smokvina.

Prijavi se

Događaj organizuje SEE ICT uz Dom Omladine koji učestvuje kao su-organizator, a vas pozivamo da se prijavite na listu učesnika putem ove kratke forme:

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

utorak, 19. Februar, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Ivan Mojsilovic

utorak, 19. Februar, 2013.

Sjajno vidimo se!