Startit meetup #3 uz Nordeus, Seven Bridges Genomics i Tickeru

Naredne srede, 14. novembra, organizujemo treću verziju Startit meetupa gde ćete imati priliku da se upoznate i družite sa svima koje zanimaju startapi. Kao i prethodna dva puta, događaj se održava u Beogradu, u KC Gradu, a počinje u 18h. Pored druženja imaćete prilike da čujete i nekoliko kul prezentacija od veoma interesantnih domaćih tehnoloških

Vukašin Stojkov
07/11/2012

Naredne srede, 14. novembra, organizujemo treću verziju Startit meetupa gde ćete imati priliku da se upoznate i družite sa svima koje zanimaju startapi. Kao i prethodna dva puta, događaj se održava u Beogradu, u KC Gradu, a počinje u 18h.

Pored druženja imaćete prilike da čujete i nekoliko kul prezentacija od veoma interesantnih domaćih tehnoloških kompanija — Tickere, Nordeusa i Seven Bridges Genomicsa.

Tickera je jednostavno i efektivno rešenje za organizatore događaja koji dobijaju platformu za prodaju karata i registraciju učesnika zasnovanu na WordPress temama i plaginima i iPhone aplikaciji. Već smo opisali ovaj novosadski startap i najavili lansiranje njihovog proizvoda, a o dosadašnjim iskustvima će nam pričati Siniša Komlenić.

O Nordeusu ne treba trošiti puno reči — u pitanju je veoma poznata i uspešna mlada kompanija iz Beograda koja je sa svojim onlajn fudbalskim menadžerom ostvarila izvanredne uspehe, poslednji od kojih je probijanje na mesto petnaeste najpopularnije igre na Facebooku. O tome šta se novo dešava kod njih i šta planiraju u budućnosti pričaće nam Nikola Čavić koji je u ovoj firmi zadužen za business development.

Seven Bridges Genomics omogućava doktorima i istraživačima da na njihovoj platformi analiziraju biološke informacije. U pitanju je jedan od najambicioznijih i najkompleksnijih proizvoda koji se razvija u Srbiji i nešto više o tome šta prave i šta žele da postignu pričaće nam ko-osnivač i CTO Igor Bogićević.

Pozivamo vas naravno da nam se pridružite naredne srede, kao i da se pritom prijavite koristeći ovu formu ispod:

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

sreda, 7. Novembar, 2012.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Ivan Kovacevic

sreda, 14. Novembar, 2012.

Jel ide neko iz NS da podelimo troskove goriva?

Ivan Mojsilovic

ponedeljak, 12. Novembar, 2012.

Steta sto je PartnerIT konferencija sledeca dva dana pa nama van BG malo komplikovano 3 dana za redom putovati. Nadam se da cete organizovati jos ovakvih dogadjaja uskoro.