Startit Meetup #12: Šta to ima u Belgiji osim dobrog piva?

Nije prošlo ni dve nedelje od Startit Meetup #11, a već vam pripremamo novi. Ovoga puta, u ponedeljak 09. septembra od 18h u Velikoj sali Biznis centra opštine Savski venac.

U goste nam dolazi Tomas Kastrel, predstavnik Flanders Investment & Trade grupe, kreirane od strane belgijske vlade za podršku preduzetništvu i kompanijama koje žele da deo svojih poslova obavljaju u Belgiji. Publici će se predstaviti i ekipa Brainstorma koja stoji iza projekta KISS MENU, a koja je svoju drugu investiciju dobila upravo uz posredovanje Tomasa i njegove organizacije.

Prilike iz Belgije i kako su ih momci iskoristili za KISS MENU

Zahvaljujući našim drugarima iz Brainstorma, Tomas stiže u Srbiju sa ciljem da ostvari saradnju sa srpskom privredom na svim nivoima, a kako je istakao, posebna želja mu je da se upozna sa srpskom startap scenom, što je samo još jedan od dokaza da naša scena ide pravim putem i da će uskoro biti sve više ovakvog interesovanja.

Tomas se zadnje dve godine bavi investicijama i prava je osoba od koje možete saznati kako ove stvari funkcionišu u zemlji Belgiji i kako to vaš startap može iskorisiti. Sigurno će biti zanimljivo čuti i priču o posredovanju u dobijanju investicije za aplikaciju KISS MENU i ekipu Brainstorma.

kiss-menu-large

Pored Tomasa, čućemo i priču ekipe iz Brainstorm-a, koji su prikupili neverovatnih 170.000 evra početnog kapitala za svega par meseci. Na koji način i kako im je u tome pomogao Tomas, a i država Srbija, čućete na samom događaju.

Prijavi se

Ponedeljak 09. septembar @ 18h u Kneza Miloša 47 u Velikoj sali Biznis centra opštine Savski venac.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Ivan Kovačević

 • Wednesday, 4. September 2013.

  Da li je moguce da meetup u budućnosti organizujete vikendima?

 • Wednesday, 4. September 2013.

  Pozdrav Rade, do sada je praksa bila da izbegavamo vikende jer su ljudi nekako tad uglavnom zauzeti :)

  Ako bude veceg interesovanja da meetup-i budu vikendom razmislićemo i o toj opciji.

  Pozdrav

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu