Startit Meetup #12: Šta to ima u Belgiji osim dobrog piva?

Nije prošlo ni dve nedelje od Startit Meetup #11, a već vam pripremamo novi. Ovoga puta, u ponedeljak 09. septembra od 18h u Velikoj sali Biznis centra opštine Savski venac. U goste nam dolazi Tomas Kastrel, predstavnik Flanders Investment & Trade grupe, kreirane od strane belgijske vlade za podršku preduzetništvu i kompanijama koje žele da

Ivan Kovačević
04/09/2013

Nije prošlo ni dve nedelje od Startit Meetup #11, a već vam pripremamo novi. Ovoga puta, u ponedeljak 09. septembra od 18h u Velikoj sali Biznis centra opštine Savski venac.

U goste nam dolazi Tomas Kastrel, predstavnik Flanders Investment & Trade grupe, kreirane od strane belgijske vlade za podršku preduzetništvu i kompanijama koje žele da deo svojih poslova obavljaju u Belgiji. Publici će se predstaviti i ekipa Brainstorma koja stoji iza projekta KISS MENU, a koja je svoju drugu investiciju dobila upravo uz posredovanje Tomasa i njegove organizacije.

Prilike iz Belgije i kako su ih momci iskoristili za KISS MENU

Zahvaljujući našim drugarima iz Brainstorma, Tomas stiže u Srbiju sa ciljem da ostvari saradnju sa srpskom privredom na svim nivoima, a kako je istakao, posebna želja mu je da se upozna sa srpskom startap scenom, što je samo još jedan od dokaza da naša scena ide pravim putem i da će uskoro biti sve više ovakvog interesovanja.

Tomas se zadnje dve godine bavi investicijama i prava je osoba od koje možete saznati kako ove stvari funkcionišu u zemlji Belgiji i kako to vaš startap može iskorisiti. Sigurno će biti zanimljivo čuti i priču o posredovanju u dobijanju investicije za aplikaciju KISS MENU i ekipu Brainstorma.

kiss-menu-large

Pored Tomasa, čućemo i priču ekipe iz Brainstorm-a, koji su prikupili neverovatnih 170.000 evra početnog kapitala za svega par meseci. Na koji način i kako im je u tome pomogao Tomas, a i država Srbija, čućete na samom događaju.

Prijavi se

Ponedeljak 09. septembar @ 18h u Kneza Miloša 47 u Velikoj sali Biznis centra opštine Savski venac.

Ivan Kovačević

Objavio/la članak.

sreda, 4. Septembar, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Ivan Kovačević

sreda, 4. Septembar, 2013.

Pozdrav Rade, do sada je praksa bila da izbegavamo vikende jer su ljudi nekako tad uglavnom zauzeti :) Ako bude veceg interesovanja da meetup-i budu vikendom razmislićemo i o toj opciji. Pozdrav

Rade

sreda, 4. Septembar, 2013.

Da li je moguce da meetup u budućnosti organizujete vikendima?