Startit Meetup #10: Preduzetničke lekcije Danijela Burke, dizajnera Googlea i Digga, ko-osnivača Kevina Rouza

U utorak 16. jula, počev od 18h u Velikoj sali Biznis centra Savskog venca, organizujemo deseti po redu Startit meetup. U gostima nam je Danijel Burka, preduzetnik i dizajner sa bogatim iskustvom, koji će sa nama podeliti iskustva iz 15-godišnje preduzetničke i dizajnerske karijere. Digg, Pownce, Milk Inc., Google… Burka je bio art director Digga

Vukašin Stojkov
15/07/2013

U utorak 16. jula, počev od 18h u Velikoj sali Biznis centra Savskog venca, organizujemo deseti po redu Startit meetup.

U gostima nam je Danijel Burka, preduzetnik i dizajner sa bogatim iskustvom, koji će sa nama podeliti iskustva iz 15-godišnje preduzetničke i dizajnerske karijere.

Digg, Pownce, Milk Inc., Google…

Burka je bio art director Digga u danima najveće slave ove nekada ključne lokacije. Zajedno sa Kevinom Rouzom je pokrenuo Pownce (kratkotrajan servis sličan Twitteru), nakon čega je sa istom tom Web 2.0 rok zvezdom pokrenuo Milk Inc., da bi sa celom ekipom prešao u Google, gde je i danas.

Danijel je u Beogradu zahvaljujući super drugarima iz Elevena koji su nam ponudili da ga dovedu i beogradskoj publici, a svi koji ne mogu da ga čuju sutra mogu ga čuti i u Rijeci na Rock Paper Startups konferenciji koju organizuju drugari iz Netokracije.

Nova lokacija

Pre nego što se po automatizmu zaletite u KC Grad — viđamo se u velikoj sali BC47, u Kneza Miloša 47, direkt prekoputa poljske ambasade. Inače, priča se da će ova lokacija uskoro postati jedna od ključnih za beogradsku startap scenu, tako da svratite da taman overite ovaj kul prostor.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

ponedeljak, 15. Jul, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije