Start Trek turneja investitora kreće u ponedeljak iz Beograda — prijavi se i predstavi svoj startap

Jovana Milićević - 10. Oktobar, 2013.

Imate startap ili ideju, vezano za koje imate ideju da potražite sredstva investitora? Preporučujemo vam da posetite događaje u okviru StartTrek turneje, čije beogradsko izdanje se održava u ponedeljak 14. oktobra, u sali Amerikana Doma Omladine od 17h (pomereno na) 18h.

Turneja je osmišljena sa ciljem da prezentuje resurse dostupne starapima u regionu i upozna startape sa najboljim načinima da priđu investitorima, a kasnije i kako da dobijena sredstva najbolje iskoriste.

Startap ekosistem i preduzetnička kultura u regionu je veoma mlada i postoje brojne komponente sa kojima zajednica još uvek nije upoznata, rekao je Diljan Dimitrov.

dilanPuno je resursa dostupno startapima u regionu, ali njihovi pokretači ili nisu potpuno svesni ovih opcija ili nisu sigurni kako da im priđu.

Dalje, iako je dostupno puno programa i literature, najbolji način da nešto naučite je da to uradite, a ljudi koji učestvuju u ovoj turneji volji su da podele svoja iskustva iz prve ruke.

A neki od investitora kojima možete prići su bugarski Eleven i LAUNCHub, koji su počeli da primaju aplikacije.

Pored prilike za predstavljanje svog startapa na događaju ćete čuti i nekoliko predavanja koja vam mogu pomoći u razvoju svoje preduzetničke karijere i kako da lakše privučete pažnju investitora.

Besplatnu registraciju za ovaj događaj, koji bi prema rečima organizatora trebalo da pomogne da se region pozicionira na mapi preduzetništva pored Londona, Izraela i Berlina, moguće je obaviti na www.f6s.com/starttrek2013

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa