Start·it promocija 7. aprila uz Lean Startup

U subotu, 7. aprila od 18:00 u KC Gradu u čast lansiranja Startit sajta o preduzetništvu i tehnologiji organizujemo promociju sajta uz predavanje Tomasa Šranca, CEO-a startapa blossom.io iz Beča, na temu Lean Startup metodologije. Sajt Startit su osnovali Digitalna Agenda i organizacija SEEICT sa ciljem unapređenja kapaciteta lokalne IT zajednice da pokreće inovativne i uspešne preduzetničke

Vukašin Stojkov
04/04/2012

U subotu, 7. aprila od 18:00 u KC Gradu u čast lansiranja Startit sajta o preduzetništvu i tehnologiji organizujemo promociju sajta uz predavanje Tomasa Šranca, CEO-a startapa blossom.io iz Beča, na temu Lean Startup metodologije.

Sajt Startit su osnovali Digitalna Agenda i organizacija SEEICT sa ciljem unapređenja kapaciteta lokalne IT zajednice da pokreće inovativne i uspešne preduzetničke poduhvate.

U subotu ćete moći da čujete nešto više o sajtu i aktivnostima organizacije SEEICT na razvoju startap zajednice u Srbiji. Saznaćete šta možete da očekujete i kako da izvučete najveću korist od ovih projekata za razvoj svog biznisa.

Promociju će otvoriti državna sekretarka za Digitalnu Agendu, Jasna Matić, koja će govoriti o značaju IT preduzetništva, a pored govora o Startitu i preduzetništvu, kao šlag na torti, a pre koktela, dolazi predavanje specijalnog gosta iz Beča, Tomasa Šranca.

Tomas je ko-osnivač i CEO startapa blossom.io, koji se nalazi u Seedcamp portfoliju kompanija. Njihov proizvod je namenjen upravljanju projektima iz oblasti mobilnog i veb razvoja oslanjajući se na Lean metodologiju.

Lean Startup je izraz koji je skovao (i trejdmarkovao) Erik Ris i odnosi se na metodologiju kreiranja proizvoda tako da se on može brzo menjati u skladu sa reakcijama tržišta, sve do pronalaska optimalnog poslovnog modela. Cilj ovog modela je da uštedi vreme, novac i ostale resurse preduzetnicima stavljajući fokus na realne potrebe mušterija i realne modele za zasnivanje biznisa.

Predavanje o Lean startup metodologiji će biti posebno interesantno svim zainteresovanim za radionicu koju će ranije tokom dana voditi Tomas a za koju potražnja daleko prevazilazi broj dostupnih mesta.

Registracija za događaj je besplatna i traje minut, pa vas molimo da se upišete. Ako kojim slučajem prvi put dolazite u KC Grad  mapa se nalazi ovde. Očekujemo vas u subotu, 7.4.2012. u 18:oo, vidimo se!

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

sreda, 4. April, 2012.

IT Industrija

🔥 Najčitanije