Šta treba da znamo pre bustovanja posta? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za četvrtak, 17. oktobar, sa početkom u 18 časova.

U Subotici će u četvrtak, 17. oktobra, od 18 časova biti održan meetup na temu „Šta treba da znamo pre bustovanja posta”.

Gde većina biznisa greši kada se bavi marketingom za svoj biznis, koji indikatori su ključni za poslovanje i kako utiču na profitabilnost, kao i šta i koga treba da pratimo i kako se planira naredni potez su samo neka pitanja o kojima će biti reči na ovom predavanju.

Ovo predavanje će biti korisno vlasnicima online biznisa, freelancer-ima koji ulaze u usluge online marketinga, kao i onima koji bi želeli da poprave kvalitet usluge koju nude.

Dobrodošli su i početnici koji imaju interesovanje za online marketing, jer će tokom ovog predavanja biti „postavljen temelj” sa jasnim smernicama za dalje usavršavanje.

O predavaču

Ivana Petrović bavi se razvojem ecommerce biznisa. Preduzetnica, zajedno sa suprugom vodi konsultantsku agenciju za e-commerce, Optimus Media. Head of marketing u internacionalnoj e-commerce kompaniji. U poslednje dve godine je u mikro nišama na američkom tržištu kreirala marketinške strategije i levke za 6 ecommerc-a i dovela ih od nule do šestocifrenog prometa za manje od godinu dana, od kojih su četiri brenda prodata. Živi u Srbiji, u tri vremenske zone.

Prijave

Događaj je zakazan za 17. oktobaru 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu