Šta sve treba da zna vrhunski softverski inženjer — radionice u Startit Centru Beograd

Radionice će biti održane u petak i subotu, 18. i 19. oktobra, u Startit Centru Beograd .

Naredne nedelje će u Startit Centru Beograd biti održane dve radionice gde će prisutni imati priliku da nauče šta sve podrazumeva posao jednog inženjera, na praktičnom primeru saznati kako izgleda proces rada na jednom proizvodu, zašto je bitno sagledati širu sliku i komunicirati sa korisnicima, kao i na koji način je to najbolje raditi. 

Radionice će biti organizovane uz podršku Ypsilon Institute i SAP.

Kome su namenjene radionice?

Obe radionice su namenjene studentima završnih godina tehničkih smerova fakulteta, a i onima koji žele da se bave programiranjem i nauče više o radu na većim proizvodima. 

Radionice su ograničene za učesnike do 24 godine starosti. 

Radionica #1 — More Than an Engineer

Na prvoj radionici će biti održano predavanje o Customer Development-u i Mom testu. Svi učesnici će imati priliku da saznaju na koji način je najbolje komunicirati sa potencijalnim klijentima i korisnicima, a kroz praktični rad će sami sastaviti i testirati set pitanja za jedan takav razgovor. 

Radionica će trajati najviše 3 sata. 

Predavači

Vukašin Stojkov, osnivač i CEO Startita

Nevenka Rangelov, menadžerka za razvoj preduzetništva u Startitu

Prijava 

Radionica „More than an engineer” će biti održana u petak, 18. oktobra, od 14 časova u Startit Centru Beograd. Za prvi događaj se svi zainteresovani mogu prijaviti putem ove forme

Radionica #2 — Don’t Be a Coding Monkey

Na ovoj radionici će prisutni saznati više o tome šta je sve potrebno da zna jedan vrhunski inženjer. Radionica će biti podeljena na dva dela, gde će u prvom biti održano predavanje o poslu inženjera u jednoj velikoj IT kompaniji, a u drugom, na praktičnom primeru iz prakse, predavači će korak po korak proći kroz Design Thinking proces i rad na jednom feature-u da bi na kraju svi učesnici bili podeljeni u grupe kako bi napravili i prezetovali sopstveni mockup. 

Predavači

Nikola Zagorac, SAP

Nikola radi u SAP-u, gde vodi tim product managera i odgovoran je za proizvod koji se svrstao među najbolja softverska rešenja u svojoj kategoriji. U poslednjih 13 godina, počevši u startup-u i zatim kroz dve akvizicije, radeći na pomenutom proizvodu kao tester, programer, konsultant, solution arkitekta, product manager, stekao je veliko iskustvo kako se “iz garaže” gradi vrhunski softver koji koriste velike firme sa hiljadama zaposlenih.

Vladimir Trifunović, SAP

Vladimir je Lead UX dizajner u SAP-u gde vodi tim dizajnera.  Smatra sebe advokatom korisnika SAP-ovih proizvoda i posrednikom izmedju interesa biznisa, programera i korisnika. Sa iskustvom od 19 godina u IT sektoru, prošavši različite pozicije od grafičkog dizajnera, front-end programera, pa do UX dizajnera, Vladimir poznaje sve dobre i loše strane ovog biznisa.

Radionica će trajati najviše 4 sata. 

Prijava 

Radionica „Don’t Be a Coding Monkey” će biti održana u subotu, 19. oktobra, od 11 časova u Startit Centru Beograd. Za drugi događaj se možete prijaviti putem ove forme

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marija Jevtić

NAPISAO/la članak     09/10/2019

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu