Šta stoji iza uspešnog startapa? — projekcija filma u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 13. jun sa početkom u 18 časova.
startap ideja

U Startit Centru Subotica će 13. juna biti prikazan film The Startup Kids, dokumentarac o mladim preduzetnicima iz SAD-a i Evrope. Projekcija će biti održana u Startit Centru Subotica sa početkom u 18 časova. Ulaz je besplatan za sve zainteresovane.

Ovaj dokumentarac je napravljen za mlade preduzetnike koji žele da saznaju kako izgleda pokretanje i razvoj startapa, uključujući i sve (velike) profesionalne i lične uspone i padove koji prate ovakve poduhvate. Za film su intervjuisani brojni preduzetnici među kojima su i osnivači Dropboxa, Soundclouda, Vimea, investitori iz Accel Partners, CrunchFunda i mnogi drugi.

Projekcija filma traje sat vremena, na engleskom je jeziku, bez prevoda na srpski. Ovde možete pogledati trejler filma.

Film su, 2012. godine, napravile dve preduzetnice sa Islanda koje su svoju strast za preduzetništvom prenele na ovaj projekat. Cilj im je bio da motivišu mlade ljude širom sveta da učestvuju u velikoj tehnološkoj revoluciji pokretanjem kompanija i kreiranjem inovativnih proizvoda.

Prijave

Događaj je zakazan za 13. jun u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu ovde.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu