Šta je web analitika i kako pomaže biznisima da mere poslovne ciljeve? — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan u petak, 18. januara, u 18 časova.

U petak, 18. januara u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin, biće održan meetup na kom će Nemanja Đošić pričati o tome šta je web analitika i kako može da pomogne biznisima da mere poslovne ciljeve.

Na predavanju će posetioci imati priliku da čuju i na koje sve načine Google analitika može da im pomogne da bolje razumeju svoje korisnike i kako da donesu poslovne odluke na bazi podataka. Nemanja će podeliti savete o tome kako i uz pomoć kojih alata preduzetnici mogu da unaprede svoju analitiku, da prate događaje na svom sajtu koji su bitni za biznis i kako da prikupe dodatne i tačnije podatke sa sajta.

Predavanje je namenjeno preduzetnicima koji žele da nauče kako da efikasno mere perofmanse online marketing aktivnosti. Poželjno je da posetioci imaju osnovno znanje o Google analitici, ali nije obavezno.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Nemanja Đošić poseduje strast, iskustvo u pomaganju biznisima da bolje razumeju ponašanje svojih korisnika, kao i da pažljivo donesu odluke na bazi podataka. Ima preko 3 godine iskustva u planiranju i implementaciji Google analitike, kao i u povezivanju sa svim relevantnim vendorima (platformama) koji omogućavaju oglašavanje i automatizaciju.

Prijave

Predavanje će biti održano u petak, 18. januara, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7). Prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava putem sledeće forme neophodna.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marijana Milićev

Unesite termine za pretragu