Šta je web analitika i kako pomaže biznisima da mere poslovne ciljeve? — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan u petak, 18. januara, u 18 časova.

Marijana Milićev - 11. Januar, 2019.

U petak, 18. januara u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin, biće održan meetup na kom će Nemanja Đošić pričati o tome šta je web analitika i kako može da pomogne biznisima da mere poslovne ciljeve.

Na predavanju će posetioci imati priliku da čuju i na koje sve načine Google analitika može da im pomogne da bolje razumeju svoje korisnike i kako da donesu poslovne odluke na bazi podataka. Nemanja će podeliti savete o tome kako i uz pomoć kojih alata preduzetnici mogu da unaprede svoju analitiku, da prate događaje na svom sajtu koji su bitni za biznis i kako da prikupe dodatne i tačnije podatke sa sajta.

Predavanje je namenjeno preduzetnicima koji žele da nauče kako da efikasno mere perofmanse online marketing aktivnosti. Poželjno je da posetioci imaju osnovno znanje o Google analitici, ali nije obavezno.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Nemanja Đošić poseduje strast, iskustvo u pomaganju biznisima da bolje razumeju ponašanje svojih korisnika, kao i da pažljivo donesu odluke na bazi podataka. Ima preko 3 godine iskustva u planiranju i implementaciji Google analitike, kao i u povezivanju sa svim relevantnim vendorima (platformama) koji omogućavaju oglašavanje i automatizaciju.

Prijave

Predavanje će biti održano u petak, 18. januara, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7). Prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava putem sledeće forme neophodna.