Šta je DeFi i kako izgraditi proizvode za ovo novo tržište — meetup u beogradskom Startit Centru

Meetup će biti održan utorak, 25. februara, u 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5).

BUIDL Beograd zajednica organizuje svoje drugo okupljanje ove godine u utorak, 25. februara, u 18 časova u beogradskom Startit Centru. BUIDL Belgrade je deo BUIDL mreže koji spaja meetup-e u više od 41 zemlje. Ideja je da se okupe svi ljudi koji žele da Web3.0 uspe, žele da nauče još o njemu i da istražuju najnovije decentralizovane tehnologije.

Na ovom BUIDL Belgrade meetup-u će biti priče o jednoj veoma aktuelnoj temi u kripto/blockchain svetu — decentralizovanim finansijama (DeFi) i tome kako graditi proizvode za ovo tržište.

Koncept DeFi-ja je za veoma kratko vreme postao jedan od glavnih pravaca kuda se kreće blockchain. Beogradski tim Decenter je napravio DeFi Saver, platformu koja kombinacijom različitih protokola pruža krajnjem korisniku jednostavan uvod u ovaj novi svet. Tokom ovog predavanja Nenad Palinkašević će govoriti o tome šta je DeFi i kako izgraditi proizvode za ovo novo tržište.

Meetup je namenjen dizajnerima, programerima, preduzetnicima i svim IT entuzijastima.

Prijava

BUIDL Beograd meetup će biti održan utorak, 25. februara, u 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Učešće na ovom događaju je besplatno, a svi zainteresovani svoje mesto mogu da rezervišu na ovom linku.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Ana Trifković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu