Srpski startap za učenje engleskog realizovao 30.000 lekcija i zaključio ugovor za dalje širenje

Domaći startap za učenje engleskog jezika eLSDevelopement zvanično potpisao ugovor sa kineskim institutom za obrazovanje FNS International Education.

Domaća onlajn škola engleskog jezika osnovana pre dve godine ima dve vesti o uspešnom poslovanju. ELSDevelopment je održao 30.000 onlajn lekcija sa prosečnom ocenom korisnika 4.97 od 5, a kvalitet je prepoznat od strane kineskog instituta FNS International Education, s kojim domaći startap započinje značajnu saradnju. FNS International je institut koji radi na sveobuhvatnom međunarodnom obrazovanju za uzrast od prve do 12. godine, s fokusom na oblasti jezika, logike, umetnosti, sporta i komunikacije. 

Kako suosnivač i izvršni direktor eLSDevelopement-a Lazar Grujičić ističe, sklopljeno partnerstvo je dokaz dobrog rada i truda koji je prepoznat. U glavne pogodnosti koje su ostvarene ubraja se rad sa novim studentima koji se do sada nisu susreli sa onlajn učenjem engleskog jezika i dogovor o promociji srpskog startapa putem marketinških aktivnosti kineskog instituta. U osvrtu na dosadašnji rad i postavljeni rekord od 30.000 održanih časova Lazar primećuje dva bitna procesa koji eLSD razlikuju od konkurencije, redovnu nadogradnju materijala za učenje i veću slobodu profesora. 

„Кonkurenti imaju stroge procedure kako čas mora da odmiče. Mi imamo jasne procedure u pogledu kvaliteta, ažuriranja materijala i pripreme lekcije, ali ostavljamo i jedan segment gde radimo na tome da se profesor poistoveti sa studentima. Upuštamo se u rizik da predavanje ne bude kako je osmišljeno i ostavljamo tutoru određenu meru improvizacije. Želimo da se nastavnik adaptira studentu i poveže, kako bi se odnos razvio i učenik vraćao kod istog profesora. Upravo to je i jedna od stavki navedenih u novom partnerstvu: đaci FNS-a neće menjati profesore”.

U prethodne dve godine srpski startap uspeo je da razvije 1.400 autorskih lekcija namenjenih svim uzrastima i oblastima engleskog jezika. Kada se govori o budućim planovima Lazar Grujičić naglašava da je među postavljenim ciljevima i početak predavanja drugih stranih jezika.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Tomislav Jelesijević

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu