Srpski san: za 10 godina od 3 osnivača u lokalu do zgrade od sedam spratova i 170 zaposlenih

Jedan  od najuspešnijih gejming studija u Srbiji i tvorac čuvene igrice Top Eleven otvorio je danas nov prostor u kom će raditi stručnjaci iz 22 zemlje.

Dopuna: Nova zgrada nije u vlasništvu Nordeusa, već biva iznajmljena od GTC-a. Vest je inicijalno napisana pod pretpostavkom da je Nordeus vlasnik zgrade.


Nordeusov novoizgrađeni prostor na sedam spratova i tri podzemna nivoa nalazi se na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti.

Pored 52 kancelarije, 18 sala za sastanke i auditorijuma za više od 200 ljudi, značajan deo prostora čine i studio za audio i video produkciju, biblioteka i izolovane radne sobe. Zaposlenima su na raspolaganju i veliki restoran, sportski bar, gejming soba, fitnes prostor sa tuševima i mnogi drugi sadržaji kao što je i prostor namenjen deci. Takođe, zgrada je u potpunosti pristupačna osobama s invaliditetom.

Ivana Paunović, Workspace Experience Manager objašnjava ideju iza novog prostora:

Najbitniji deo strategije Nordeusa je da investiramo u ljude. Kreirajući ovaj prostor, stvorili smo inspirativno okruženje koje pruža velike mogućnosti našim zaposlenima da razvijaju svoje veštine, budu uspešni i stvaraju igre koje će biti među najboljim na svetu.

Jedna od ključnih karakteristika Nordeusovog prostora je i korišćenje najnovijih tehnologija zbog efikasnijeg rada i uštede energije. U celoj zgradi implementiran je sistem pametnog osvetljenja i klimatizacije, a solarni paneli koji se nalaze na krovu zgrade doprinose dodatnoj uštedi električne energije.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Marija Milutinović

  • Monday, 15. April 2019.

    Svaka čast!

  • Monday, 15. April 2019.

    Bravo

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu