Srpska vlada sprema 35 miliona evra za ulaganje u startape?

Prema najavi ministra privrede Saše Radulovića, srpska vlada priprema program podrške razvoju preduzetništva u Srbiji za šta će biti alocirano 35 miliona evra. On je ovo najavio na Belgrade Venture Forumu koji se danas i sutra održava u beogradskom hotelu Metropol.

Prema ministrovom izlaganju ova sredstva će biti namenjena VC fondovima koji će operisati u Srbiji ali još uvek nije jasno kakav će tačno biti mehanizam ovog programa.

Ovo je drugi program podrške razvoju startap ekosistema koji dolazi iz vlade Srbije u poslednjih godinu dana. Za sada se čini da od prvog programa o kome smo pisali nema još uvek ništa, ostaje da se vidi kako će se stvari nadalje razvijati i da li će ovi programi biti međusobno povezani i koordinisani, iako su pravljeni u različitim ministarstvima.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Ivan Kovačević

Unesite termine za pretragu