Ovog ponedeljka, 27. juna, počev od 18h, u beogradskom Startit Centru organizujemo predavanje Silicon Valley 101 Lazara Stojkovića.

Predavanje je namenjeno svima koji se bave tehnologijom, bilo kao zaposleni u firmama, freelanceri ili preduzetnici koji pokreću svoje firme. Kako svi trendovi u razmišljanju i tehnologiji kreću iz ovog svetskog centra tenhološke industrije, deluje smisleno da možemo dobiti vrednost iz boljeg razumevanja toga šta ga čini time što jeste.

Lazar je ‘insajder’ — već četiri godine živi u Silicijumskoj dolini i prošao deo klasičnih iskustava u ekosistemu. Od studiranja na Berkliju do ulaska u startap kao jedan od prvih zaposlenih — trenutno vodi dizajn u Superu. Aktivan je i kao svojevrstan most između tamošnjeg i lokalnog ekosistema, dovodeći u Beograd fondove poput 500 startups i eksperte poput Džonatana Hiršona.
Teme koje će pokriti su istorija i geografija prostora, ključnih institucije (poput fakulteta i VC fondova) te filozofije i kulture koje vode ljude i organizacije koje grade Silicijumsku dolinu.

Prijavi se

Događaj je otvorenog tipa ali te molimo da nam se prijaviš putem ove forme: