Showcase igrica primenom EMG signala u Startit Centru Beograd

Showcase se održava u sredu, 5. septembra u 18 časova.

U sredu, 5. septembra, u 18 časova gosti beogradskog Startit Centra biće asistentkinja Milana Prodanov i student Srđan Vukičević, oboje sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Prisutni će imati priliku da probaju njihove video igre koje koriste EMG signale za igranje i da se upoznaju sa ovakvim načinom pravljenja igrica.

Pored Milane i Srđana, gosti večeri biće Uroš Kukić i Lazar Radosavljević. U pitanju su studenti sa treće, a uskoro četvrte godine, na Katedri za Računarsku tehniku i informatiku. Oni su razvijali projekat pod nazivom Terrain Builder gde se koriste ruke za oblikovanje terena (detekcija Leap Motion-om) u VR okruženju (Oculus).

Pored dobre zabave, gosti će imati priliku i da pričaju sa ovim mladim ljudima, koji stoje iza tih projekata, i da razmene iskustva.

Prijave

Showcase će biti održan u sredu, 5. septembra sa početkom od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je prijava putem sledeće forme neophodna.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Dubravka Vilotić

Unesite termine za pretragu