Shape the world of tomorrow — peto izdanje TEDxBelgrade konferencije

Konferencija će se održati 28. marta u Narodnoj biblioteci Srbije.

Pod sloganom Shape the world of tomorrow u Beogradu će se 28. marta ove godine održati peto izdanje TEDxBelgrade konferencije. 

U fokusu ovog izdanja konferencije biće predviđanje budućih trendova, revolucionarne tehnologije, razvoj međuljudskih odnosa, veštine koje će biti tražene u budućnosti, poslovi kojima ćemo se baviti, tok kojim će se razvijati interakcija među ljudima…

Za TEDxBelgrade 2020 organizatori su pripremili dvanaest govora na kojima će prisutni imati priliku da čuju nešto više o tome kako određene oblasti i discipline utiču na našu budućnost i kako zajedničkim snagama mogu da učestvuju u njenom kreiranju. Kao i obično, govornici će biti stručnjaci iz oblasti nauke, tehnologije, preduzetništva i umetnosti.      

Više informacija o događaju i predavačima potražite na zvaničnom sajtu konferencije.    

Prijave

Konferencija će se održati 28. marta 2020. godine u Narodnoj biblioteci Srbije, a više informacija o tome kako da dođete do svoje ulaznice možete naći na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Sanja Vatić

Unesite termine za pretragu