Shape the world of tomorrow — peto izdanje TEDxBelgrade konferencije

Konferencija će se održati 28. marta u Narodnoj biblioteci Srbije.

Pod sloganom Shape the world of tomorrow u Beogradu će se 28. marta ove godine održati peto izdanje TEDxBelgrade konferencije. 

U fokusu ovog izdanja konferencije biće predviđanje budućih trendova, revolucionarne tehnologije, razvoj međuljudskih odnosa, veštine koje će biti tražene u budućnosti, poslovi kojima ćemo se baviti, tok kojim će se razvijati interakcija među ljudima…

Za TEDxBelgrade 2020 organizatori su pripremili dvanaest govora na kojima će prisutni imati priliku da čuju nešto više o tome kako određene oblasti i discipline utiču na našu budućnost i kako zajedničkim snagama mogu da učestvuju u njenom kreiranju. Kao i obično, govornici će biti stručnjaci iz oblasti nauke, tehnologije, preduzetništva i umetnosti.      

Više informacija o događaju i predavačima potražite na zvaničnom sajtu konferencije.    

Prijave

Konferencija će se održati 28. marta 2020. godine u Narodnoj biblioteci Srbije, a više informacija o tome kako da dođete do svoje ulaznice možete naći na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Sanja Vatić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu