SHack Novi Sad VR Hakaton

SHack Novi Sad (Social VR Hackathon), organizovan od strane EYA (European Youth Awards), biće održan u Novom Sadu od 26. do 28. juna.

SHack Novi Sad VR Hakaton će biti održan od 26. do 28. juna u kulturnoj stanici Svilara. Svi učesnici koji se prijave za hakaton potrebno je da isplaniraju, dizajniraju i kreiraju prototip za smart digitalna rešenja društvenih izazova. Svi zanteresovani će razvijati digitalna rešenja u okviru tima, zajedno sa ostalim učesnicima hakatona. Lokalni eksperti će podržavati i mentorisati timove.

Pobednike VR hakatona očekuju sledeće nagrade:

  • Put (troškovi puta i smeštaj) na Final Championship of the Global VR Hackathon organizovan od strane VRCORE u Kini, krajem 2019
  • Pozivnicu za Exit festival, 4. do 7. jula u Novom Sadu
  • Besplatne karte za EYA Festival, 27. do 30. novembra u Gracu
  • Radionica za Project Menadžment koju organizuje NOMCENTAR

Više informacija o događaju može se pronaći putem ovde.

Prijava

Učestvovanje na hakatonu je besplatno, ali je registracija obavezna putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marija Savić

Unesite termine za pretragu