Seven Bridges Genomics organizuje Ruby radionice

Tokom februara i marta u prostorijama Seven Bridges Genomicsa u Beogradu održaće se radionice čija će tema biti Ruby, objektno orijentisani programski jezik Mesta ima za 15 polaznika, a svi zainteresovani mogu podneti prijavu ovde. Prijave će se biti pregledane, a potencijalni učesnici obavešteni o terminu prvog sastanka, nakon kog će se napraviti i finalni

Jovana Milićević
24/01/2014

Tokom februara i marta u prostorijama Seven Bridges Genomicsa u Beogradu održaće se radionice čija će tema biti Ruby, objektno orijentisani programski jezik

Mesta ima za 15 polaznika, a svi zainteresovani mogu podneti prijavu ovde.

Prijave će se biti pregledane, a potencijalni učesnici obavešteni o terminu prvog sastanka, nakon kog će se napraviti i finalni odabir polaznika.

Radionice će se održavati subotom, od 11 časova u prostorijama Seven Bridges Genomicsa i pored obaveznog prisustva na svakom od osam časova, biće potrebno između tri i pet časova nedeljno za pripremu i izradu zadataka.

Poslednji, deveti čas, predviđen je za prezentovanje finalnog samostalnog rada, za koji će specifikacija biti unapred poznata, kažu iz ovog startapa.

Tokom radionice upoznaćete se sa samim jezikom i okruženjem, a praktični rad uz stručno vođenje omogućiće da vidite kako možete u Rubiju da pravite konzolne alate, servise, web apije i web aplikacije. Na ovaj način upoznaćete širok opseg problema na koje ćete nailaziti u praksi, kao i načine koji omogućavaju da ih rešite brzo i lako.

Ukoliko imate neke nedoumice vezano za radionice, pišite im na [email protected] ili ih potražite ovde.

Jovana Milićević

Objavio/la članak.

petak, 24. Januar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Jovana Milićević

petak, 24. Januar, 2014.

@Ket, klikni na link za prijavu, otvoriće se test iz kog ćeš shvatiti šta se traži. :)

Ket

petak, 24. Januar, 2014.

Koji je pocetni nivo znanja koji se trazi za polaznike radionice?