Seven Bridges Genomics organizuje Ruby radionice

Tokom februara i marta u prostorijama Seven Bridges Genomicsa u Beogradu održaće se radionice čija će tema biti Ruby, objektno orijentisani programski jezik

Mesta ima za 15 polaznika, a svi zainteresovani mogu podneti prijavu ovde.

Prijave će se biti pregledane, a potencijalni učesnici obavešteni o terminu prvog sastanka, nakon kog će se napraviti i finalni odabir polaznika.

Radionice će se održavati subotom, od 11 časova u prostorijama Seven Bridges Genomicsa i pored obaveznog prisustva na svakom od osam časova, biće potrebno između tri i pet časova nedeljno za pripremu i izradu zadataka.

Poslednji, deveti čas, predviđen je za prezentovanje finalnog samostalnog rada, za koji će specifikacija biti unapred poznata, kažu iz ovog startapa.

Tokom radionice upoznaćete se sa samim jezikom i okruženjem, a praktični rad uz stručno vođenje omogućiće da vidite kako možete u Rubiju da pravite konzolne alate, servise, web apije i web aplikacije. Na ovaj način upoznaćete širok opseg problema na koje ćete nailaziti u praksi, kao i načine koji omogućavaju da ih rešite brzo i lako.

Ukoliko imate neke nedoumice vezano za radionice, pišite im na workshop@sbgenomics.com ili ih potražite ovde.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Jovana Milićević

NAPISAO/la članak     24. januara, 2014.

  • petak, 24. januara 2014.

    Koji je pocetni nivo znanja koji se trazi za polaznike radionice?

  • petak, 24. januara 2014.

    @Ket, klikni na link za prijavu, otvoriće se test iz kog ćeš shvatiti šta se traži. :)

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu